Amerika Vizesi Nasıl Alınır? 2023 Amerika Vize Başvurusu Nasıl Yapılır?
Amerika Vizesi Nasıl Alınır? 2023 Amerika Vize Başvurusu Nasıl Yapılır?
/

Amerika Vizesi Nasıl Alınır? 2023 Amerika Vize Başvurusu Nasıl Yapılır?

1 min read

Amerika vizesi almak istiyorsanız öncelikle bilmeniz gereken şey seyahat amacınıza ve çalışma durumunuza göre hazırlamanız gereken evrakların listesidir. Bu konuda size en yakın vize merkezi şubesini aramanız yeterlidir. ABD vize uzmanlarımız size özel olarak hazırlanması gereken evrakların bir listesini gönderecek ve detayları telefonla ileteceklerdir. ABD vizesi almanın ikinci adımı, İstanbul’daki ABD Başkonsolosluğu veya Ankara’daki ABD Büyükelçiliği’nde bir görüşme için randevu almaktır.

ABD vize başvurunuz için randevu alabilmemiz için geçerli pasaportunuzun bir nüshasını ve vizeniz onaylandığında pasaportunuzu alacağınız PTT merkezini veya adresini yazıp vize uzmanlarımıza e-posta ile göndermeniz yeterlidir. . Daha önce ABD vizesi aldıysanız, resmi aynı e-postada göndermelisiniz. Aynı zamanda başvuru ücretini ödediğinize dair banka dekontunu da vize merkezine göndermeniz gerekmektedir.

Amerika Birleşik Devletleri Vize Başvurusu

Aynı zamanda başvuru ücretini ödediğinize dair banka dekontunu da vize merkezine göndermeniz gerekmektedir. Vize uzmanımız ilk açık randevu tarihinde randevu alarak sizi detaylı olarak bilgilendirecek ve randevu maili gönderecektir. ABD vizesi almak için belgeleriniz vize merkezine ulaştığında vize uzmanlarımız sizin için süreci başlatacaktır. DS 160 vize başvuru formunuz profesyonel ve deneyimli vize uzmanlarımız tarafından eksiksiz olarak doldurulacaktır.

Belgelerinizden herhangi birinin iyileştirilmesi veya değiştirilmesi gerektiğinde vize uzmanlarımız sizi bilgilendirecektir. Mülakat sürecinde herhangi bir sorun yaşamamanız için vize uzmanlarımız randevu gününüzde sizinle ABD konsolosluğu önünde buluşacak ve mülakatta nasıl bir performans sergileyeceğiniz konusunda size detaylı bilgi verecektir. ABD vizesi almak istiyorsanız ancak randevu tarihiniz seyahat tarihinizden sonra ise vize uzmanlarımız acil randevu talebinizi konsolosluğa iletecektir.

Rate this post
Haber Oku
Tidings Globe