Amerika Vizesi Başvuru Formu Nasıl Doldurulur?
Amerika Vizesi Başvuru Formu Nasıl Doldurulur?
//

Amerika Vizesi Başvuru Formu Nasıl Doldurulur? ABD Vize Formu Doldurma Püf Noktaları!

1 min read

ABD vize başvuru formu birkaç bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde kişisel bilgiler, adres, telefon, pasaport ve seyahat bilgileri yer almaktadır. İkinci kısım ise başvurduğunuz vize türünü, daha önce ABD vizesi aldıysanız, seyahat ettiyseniz vize bilgilerini ve ABD‘ye giriş ve çıkış tarihini yazmaktır. Üçüncü bölüm aile bilgilerini yazar.

Anne, baba ve eş bilgilerinin nüfus müdürlüğünden alınan doğum kayıt belgesindeki gibi doldurulması gerekmektedir. Dördüncü bölümde, çalıştığınız iş yerleri ve son mezuniyetiniz hakkında bilgi isteyiniz. Aynı zamanda daha önce girdiğiniz ve çıkış yaptığınız ülkeyi de belirtmelisiniz. Formun son sayfasında formu dolduran kişiye ait bilgiler yer almaktadır. Bu sayfa aynı zamanda formu kaydettiğimiz ve “gönderdiğimiz” yerdir. ABD vize başvurunuzu “gönderirseniz”, daha sonra bu başvurudaki hiçbir bilgiyi değiştiremezsiniz.

Doldurduğunuz formu doğruladıktan sonra yanlış bilgi görürseniz yeni bir DS160 formu doldurmalısınız. Mülakat için randevunuzu aldığınız gün, daha önce doldurduğunuz form ile birlikte yeni değiştirilmiş formunuzu getirmeniz gerekmektedir. DS 160 Formunu doldururken, başvurunuzda belirttiğiniz tarihlerde Amerika Birleşik Devletleri’ne giriş ve çıkış yaptığınızdan emin olmalısınız. Size Amerika Birleşik Devletleri’ne seyahat etmek için davet mektubu gönderen bir akrabanız veya arkadaşınız varsa, lütfen davet eden kişinin adını, sizinle olan akrabalığını, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki adresini ve telefon numarasını forma doğru bir şekilde yazınız. . Bu tür hatalar vizeniz için olumsuz bir sonuç doğuracaktır. ABD vize başvurunuzun olumlu sonuçlanmasını istiyorsanız ABD vize başvuru formunun doldurulma sürecini ABD vize uzmanlarımıza bırakın. Formdaki eksik veya yanlış bilgiler vizenizin reddedilmesine neden olabilir.

Rate this post
Haber Oku
Tidings Globe