Amerika Vizesi Kaç Günde Çıkar? ABD Vizesi Ne Zaman Onaylanır?
Amerika Vizesi Kaç Günde Çıkar? ABD Vizesi Ne Zaman Onaylanır?
//

Amerika Vizesi Kaç Günde Çıkar? ABD Vizesi Ne Zaman Onaylanır?

1 min read

Bu süre, Amerika Birleşik Devletleri‘ne seyahat amacınıza ve başvurduğunuz vize türüne bağlıdır. Çoğu ABD göçmen olmayan ve göçmen vize başvurusunda, görüşmenizin yapıldığı gün konsolosluk memuru vizenizin onaylanıp onaylanmadığını size söyleyecektir. Vizeniz onaylanmazsa pasaportunuzu size iade eder, onaylanırsa pasaportunuzu alıp vize çıktısını alır ve pasaportunuzu başvurunuzda belirttiğiniz PTT merkezine veya ikamet ve Şirket adresinize 3 iş günü içerisinde gönderir.

ABD vize başvurunuzun yapıldığı gün girdiğiniz görüşme sırasında herhangi bir nedenle ek belge sağlamanız istenirse veya belgeleriniz incelenirse başvuru süreci uzayacaktır.

Eksik dosyaları belirli bir süre içinde tamamlayacaksınız ve bu süre içinde eksiklikleri tamamlamanız istenecektir. Başvurunuz kapatılıp araştırılmazsa vize sonuçlarının çıkması haftalar veya aylar alabilir. Bu başvuru sürecinin uzun veya kısa olması sizin incelemeye girme sebebinize ve konsolosluğun yoğunluk durumuna bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

5/5 - (1 vote)
Haber Oku
Tidings Globe