OliveNat Zeytinyağları Dünya Pazarında! Hakan Sarıbekiroğlu kimdir?
OliveNat Zeytinyağları Dünya Pazarında! Hakan Sarıbekiroğlu kimdir?

OliveNat Zeytinyağları Dünya Pazarında! Hakan Sarıbekiroğlu kimdir?

1 min read

Hakan Sarıbekiroğlu 20 yılı aşkın süredir gıda ve zeytinyağı sektöründe çalışan bir isim olarak tanınıyor. 20 yıldır kesintisiz bir şekilde gıda sektöründe satış pazarlama faaliyetleri yürüten Hakan Sarıbekiroğlu ülkemizin adını uluslararası 4 farklı ödül ile taçlandırıyor. Gıda sektöründe yapılan başarılı çalışmalar ve zeytinyağı alanında geliştirilen faaliyetler sonucunda Londra, Japonya, İsrail ve İngiltere ödülleri ile başarılarını ortaya koyuyor. Zeytinyağı üretimi ve satışı denildiğinde ülkemiz dünya sıralamasında ilk 5’te yer alıyor. Hakan Sarıbekiroğlu 20 yıllık sektör tecrübesi ile ve almış olduğu ödüller ile bu sürece büyük bir destek sağlıyor.

OliveNat Zeytinyağları Sahibi Hakan Sarıbekiroğlu

Sizlere olivenat naturel sızma zeytinyağlarından da bahsetmek istiyorum. Natürel Sızma Zeytinyağı Hikayesi sarıbekiroğlunun oğlunun ek gıdaya geçişi ile başladı. Her şeyin en doğalını, tazesini ve temizini yemeliydi. kendi yediği, yerken şifa bulduğu, hem lezzetine doyamadığı hem de kokusu bizi çocukluğumuza götüren bu saf, nitelikli ürünleri siz de deneyebilin istedi. Ege’nin her bir bölgesinde yetişen farklı cins zeytinler olduğunu biliyoruz fakat Uslu ve Domat zeytinlerinin coğrafi işaretle Akhisar’ın bereketli topraklarında, sadece burada yetişmesi boşuna değilmiş.

Coğrafi işarete sahip bu zeytinler lezzeti, dokusu, kimliği ve buranın havasıyla, toprağıyla, coğrafi koşullarıyla ve suyuyla anlam kazanıyor. olivenat olarak dünyanın en nitelikli zeytinlerini, zeytinyağlarını üretmek istiyoruz. Asırlık ağaçlarımızın bize sunduğu, bu benzersiz lezzeti hem Türkiye’nin hem de dünyanın tanımasını, duymasını istiyoruz. OliveNat zeytinyağlarını elinize aldığınızda, kokladığınızda, tadına baktığınızda ne demek istediğimizi çok daha iyi anlayacaksınız. Bu lezzeti hissedip, bu deneyimin bir parçası haline gelmenizden mutluluk duyarız daha detaylı bilgi için www.olivenat.com.tr ziyaret edebilirsiniz.

5/5 - (1 vote)
Haber Oku
Tidings Globe