/

25 – 31 Temmuz Haftası Astroloji Etkileri

2 mins read

Güneş Aslan Burcuna geçişiyle haftaya girmiş bulunuyoruz, bir ay boyunca güneşin Aslan burcunda olması bizleri nasıl etkiliyor?

Liderlik, öncülük, ekonomi, ilişkiler ve sahne alanları etki akanımızda olacaktır. Venüs Aslan Burcunda Retro kombini ilişkileri zorlayacaktır. Bu kombin evlilik, düzen, aile, güzellik, estetik, bakım ve yenilik yapmak istediğimiz konuların etkileyerek istek ve arzularımızı yavaşlatacaktır.

Eylül ayına kadar bu etki devam edecektir.

25 Temmuz haftası nelere dikkat etmeliyiz?

  • İlişkilerde yanlış anlaşılmalar
  • İletişim sorunları
  • Cilt ve enfeksiyon gözler hassas
  • Ani kararlar almayın
  • Dolandırılma aldatılmalara dikkat

Koç Burcu

Bu hafta sağlığa dikkat edin, yeni başlangıçlar yapmadan önce acele kararlar almayın! Sırrınızı kimseye vermeyin, ev ve düzen konularınızla ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken 15 gün etki alanınızda. İlişkilerinizde planlarınız yolculuklarınız olabilir, bu süreçte yeni iş ve projelerinize ağırlık verebilirsiniz.

İkizler Burcu

Bu hafta İlişkilerinizde sosyalleşebilirsiniz,  sağlığınızda el ayaklar hassas olacaktır. Ani hareketlerden kaçınmanız gerekiyor. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili sorun oluşacak her konuyu çözümleme odaklı olacağınız zaman dilimi yaşayacaksınız.

Yengeç Burcu

Bu hafta ev aile düzen konularına daha çok odaklı olacaksınız, sosyal ve arkadaşlıklarınızla ilgili ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa kontrolleri gözden kaçırmayın.

Aslan Burcu

Geçmişe özlem duyacağınız bir hafta olacaktır, ikili ilişkilerinizle ilgili kendinizle yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularınızla ilgili dengeleri oturtmanız gereken bir süreçtesiniz.

Aşk ilişkilerinizde duygusal yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu

Finans ve gelir giderlerinizle ilgileneceğiniz bir süreçte olacaksınız.

Sosyal çevrenizle ilgili eleştiriden uzak durmaya özen gösterin. Yanlış anlaşılabilirsiniz

Terazi Burcu

Hayatınızda 15 günlük süreçte ilişkiler sosyal hayatınızda aktif olabilir, geçmişteki kırgınlıkları bitirebilirsiniz . Gizli düşmanlıklara dikkat edin.

Akrep Burcu

Para ve finans konularına odaklanacağınız bir süreç yaşayacaksınız, ev aile düzen konusunda bütçe planlamaları yapabilirsiniz. Tarzınızla ilgili yenilik yapmak istediğiniz ruh haliniz olabilir, dikkatli olun Venüs retrosu yenilik için uygun zaman dilimi değil.

Yay Burcu

Ruh ve bedeniniz ile ilgilenmek isteyeceğiniz bir 15 gün geçirebilirsiniz. Spor, yürüyüş, rehberlik almak size şifa enerjisi verecektir.

Hayatınızda olup biteni arkanızda bırakmak isteyeceğiniz bir süreç geçireceksiniz.

Oğlak Burcu

15 günlük süre içerisinde, iş kariyer para konularında odaklı olacaksınız. Sakin olmaya özen göstermelisiniz, Sevgi ve aşk enerjisine daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz. Size iyi gelen hobilerinizi yapmanız enerjinizi yükseltecektir.

Kova Burcu

15 günlük süreçte İş ve sosyal alanlarınızda yoğun olabilirsiniz. Size haksızlık yapan kişilerin sıkıntılarını duyabilirsiniz. İlahi adaletin doğru tecelli edeceği bir dönem diyebiliriz. Finans konularında kazançlı olacaksınız, şifalanmanız için önünüze fırsatlar gelecektir.

Balık Burcu

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süre zarfında olacaksınız. Sırt ağrınız olursa ihmal etmeyin, ikili ilişkilerde sizden gidenler geri gelebilir. Parasal konularında işleriniz yavaş gidebilir acele etmeyin.

Enerjiniz Daim Şifanız Bol Olsun

Gamze Hamuloğlu

5/5 - (7 votes)

Gamze Hamuluoğlu

İstanbul Bakırköy 1985 yılında Doğdum. İstanbul Bahçelievler de ilkokul ve ortaokuldan mezun oldum ve Zeytinburnu İMKB meslek lisesi grafik tasarım bölümünden mezun olup bir çok iş ve mesleki yönden çalışıp online eğitimlerde kendi mesleğim dışında eğitimler yer alıp uluslararası sertifikalarım bulunmaktadır.

Bioenerji, Astroloji, karma , bilinçaltı , psikoloji gibi eğitimleri hayatıma dahil ederek değişim dönüşüm döngümde yolumu keşfettim.
Astrolog Rezzan kirazdan eğitim alarak profesyonel astrolog kariyerime 7 yıldır devam etmekteyim.

2021 yılında Benden sonra, 2023 yılında Evrenin şifası kitabımı tüm Gelirlerini sokak hayvanlarına yardım amaçlı çıkardım.

2020-2022 Yılları arasında Karma Astrolog olarak, Mekan Enerjisi, Bilinçaltı Eksik elementine göre Doğal taş vb konuları sundum.

Kanal D Özlem yıldız
Beyaz Tv Ebru Destan
inci sözcük ayrıca yerel kanallarında Röportaj programlarda yer aldım.

Astroloji Benim hayatımda değişim döngümde karşıma çıkan gerçeklerimle dönüşmeme sebep olan ilim oldu. Kendimi , yolumu hayatımda yapmam gerekenleri öğrenmeme ve bu dalda yürümem gerektiğini gösterdi.

Astrolojiyi seviyorum insanlara fayda sağlamak ,farkındalık yaratmak, ve onlara bilgilerimle bütünümü oluşturmak yolumu anlamlı kılan Yegane Temelimdir.

Kalbine inanan şifalanmayı niyet eden herkesle yollarımızın kesileceğine inanıyor ve güveniyorum .

Hiç bir şey tesadüf değildir

Sevgi Saygılarımla

Haber Oku
Tidings Globe