Can Harmanşah kimdir? Can Harmanşah Biyografisi Nedir? Youtuber Can Harmanşah Ne İş Yapıyor?
Can Harmanşah kimdir? Can Harmanşah Biyografisi Nedir? Youtuber Can Harmanşah Ne İş Yapıyor?
///

Can Harmanşah kimdir? Can Harmanşah Biyografisi Nedir? Youtuber Can Harmanşah Ne İş Yapıyor?

1 min read

Can Harmanşah kimdir? Work and Travel ile birçok kez Amerika Birleşik Devletleri’ne giden Can Haramanşah, sadece Amerika Birleşik Devletleri‘ni değil, İspanya gibi ülkeleri de ziyaret etti. Pek çok gencin hayallerini gerçekleştirmesi için eğitici videolar çeken Can Harmanşah kimdir?

Can Harmanşah, Niğde’den Ohio, ABD‘ye uzanan hikayesiyle sosyal medyada fenomen oldu. Amerika’da üniversite eğitimini tamamladıktan sonra kamyon şoförü olarak çalışmaya başlayan Harmanşah, Amerika’da kurduğu kamyonculuk okulunu hatırlatarak, “Bir gün herkes kamyon şoförü olacak.”
YouTube videolarıyla tanınan Can Harmanşah, etkileyici hayat hikayeleriyle sosyal medyadaki takipçilerini her geçen gün genişleten bir fenomen. 1992 yılında Niğde’de doğan Harmanşah, memleketinde geçici işçi olarak çalışırken üniversite eğitimi için Eskişehir’e gitti. Okula uyum sağlayamayan Harmanşah, kız arkadaşından ayrılıp yurt dışına çıkmak üzere yola çıktığında geleceğiyle ilgili önemli bir karar verdi.

Başarı olgusu, sadece videoları aracılığıyla değil, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki projeleri aracılığıyla da öğrencilere ve göçmenlere yardımcı olmasıdır. Can Harmanşah’ın yaşı kaç? Kendisini bir aşk insanı olarak tanımlayan Youtuber Can Harmanşah, ilişkinin bitmesinin ardından ancak 2012 yılında uyandığını ve ilişkinin bitmesiyle hayatındaki ilk dönüm noktasını yaşadığını söyledi.

Can Harmanşah Kimdir?

Bir şeker fabrikası işçisi olan babam, tekrar deneyebilmem için bilgim olmadan arabasını sattı. 2014 sonbaharında Erasmus ile İspanya’da vakit geçirdim. İçine kapanık, rüyasız Can, kendini geliştirerek başarının tadını çıkarmaya başladı. İspanya’dan Türkiye’ye döndükten sonra Amerika’ya gittim.

  • Doğum günü: 22 Temmuz 1992
  • Yaş: 29
  • Burcu: Yengeç
  • Ağırlık: 90 kg
  • Yükseklik: 1.85 cm
  • Memleketi: Niğde
  • Yaşıyor: Dayton, Ohio
  • En sevdiği takım: Galatasaray
4.8/5 - (6 votes)
Haber Oku
Tidings Globe