Merkür Retrosunda Burçlar
Merkür Retrosunda Burçlar
//

Merkür Retrosunda Burçlar

5 mins read

23 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında İletişimlerde dikkat edilmesi gereken bir süreçte olacağız.

Merkür Retrosu varsa karmadan getirilen bir bozukluk, duyusal işitsel karma olabilir.
Yanlış algılar ve yanlış yorumlar hayatınıda… Merkür retrosu kötü bir retro değildir, çok
kötü ve sert olaylara neden olmaz.

Geri giden gezegenlerin yaratmış olduğu onular dejavu ilk gördüğün anda tanıdığını
hissettiğin kişilerle geçmiş yaşamda bir ilişki olma olasılığı yüksektir.

Retro Merkür cinsellikle ilgili sorunlarda yaratabilir. Çünkü hayatı çok yorumlar. Hara çakra burada çok çalışır. Retro Merkür kişiler biriyle cinsel çekim duyup birliktelik yaşayabilir ancak cinsellik sonrası iletişim kuramaz, iletişim kazaları yaşayabilirler. Merkür Retro bir kişi ile Merkürü düz hareketle bir kişinin kavuşum ve trinesi ya da Gad üzerinde retro merkür varsa geçmiş yaşamdan o kişi ile iletişiminiz vardır ve o kişiyi tanıyorsunuzdur.
Merkür burçlarda;

Merkür Koç ta gölge yönüyle katlanamayan ve dayatmalardan nefret eden bu nedenle kırıcı olabilen bir kimsedir. Hayatında soru sormayı, dinlemeyi, durmasını ve beklemesini ‘Terazi‘ gibi olması gerekebilir. Nazik, medeni, uyumlu ve uzlaşmacı olmalıdır.

Merkür Boğa gölge yönüyle dar görüşlü, esnek olamayan,, sübjektif, aşina olan modeller ile düşünme gibi belirtiler gösterir. Finansal maddi bakış açısı alınan kararın önemli bir parçasını meydana getirir. Güvenlik alanı tehdit edildiğinde saldırgandır. Kişi burada daha çok kendi güvenliğini rahatını ve konforunu düşünür ve bunlara zeval gelmesinden son derece tedirgin olabilir.

Merkür İkizler de , yöneticidir. Olumlu ya da olumsuz her ne var ise hepsini ortaya çıkarır. Düşünceler çok sık değişime uğrayabilir bu da karşı tarafın kişiyi dengesiz olarak algılamasına ve yüzeysel olarak görmesine neden olabilir . Bu konumdaki Merkür, ticari satış, pazarlama, nakliyat, yazarlık, habercilik vs gibi konularda beceriklilik getirebilir.

Merkür yengeç burcunda duyarlı bir haldedir. Tarafısz kalamaz, doğru ve kesin karara varabilmesi zordur Yengeç aynı zamanda toplumu ve kadınları temsil ettiğidnen kadınları eğlendirebilen ve onlara zevk verebilen konularda başarılı olan bir tipe yol açabilir. Ayrıca bu tip ticarette de başarılı olabilir. Çünkü her duyduğunu kafasına yetleşriri ve ani kararlardan da kaçınır.

Merkür ASLAN burcunda daima kendi fikir ve düşüncelerini beğenir, konuşmalarında sık sık ben sözü duyulur Enerjik, yaratıcı düşünme, taklit gücü yükseltir. Onay beklentisi olmadan hareket eder. Gürültücü konuşma, hatasız ve kusursuz olduğunu düşünen küstah ve kaba olabilir. Tiyatro, sahne sanatları, borsa ve spekülatif yatırımlar üzerinde düşünme konusunda şanslı olabilirler.

Merkür Başak burcunda yücelim durumundadır, burada civa gibidir desek yerindedir. Fazlasıyla realist, yaratıcı, somut ve uygulamacıdır. Ancak tehlikeli yönü ise, bir aksaklık yüzünden bütünü düzenin bozuk olduğunu düşünebilir.

Merkür başakta olan kimse planlı programlı disiplinli bir yaşam sürmeyi ister. Konuşurken dahi fikirlerini bir , iki, üç diye sıralayabilir. Akılcı olduğu için genelde münazaraları ve tartışmaları kazanır.

Merkür Terazi de taraf tutmadan kesin karara varma yeteneğini ortaya koyar. Adil, objektiftir. Duygulu olmakla birlikte aklı daha ön plandadır. Bu kimse fevkalade bir yargıç, hukuk adamı olabilir. Konuşmaları hoş , tatlı ve uyumludur. Danışmanlık, psikoloji, halkla ilişkiler, sanat kollarında başarılıdır.

Merkür Akrep de her şeyi inceleyeni sezme gücü fazlai her ayrıntıyı gören bir yapıdır. Merkür bu yerleşimde sezgileri çok güçlü, algıları yüksek, karşısındakinin kafasından geçen düşünceleri adeta bir röntgen cihazı gibi tarayan, başkalarının niyetlerini görebilen, algılayabilen bir apısı olur. Bilgileri kolaylıkla kafasında toplayıp analiz etme gücü olduğundan bilim dallarında başarılı olabilir. Ne kadar uğraşılırsan uğraşılsın onun kafasından geçenleri asla ortaya çıkarılamaz. Bu insanlar psikanaliz alanlarda başarılı olabilir.

Merkür Yay da zararlıdır. Konuşkan , cana yakın , şirin olur. Burada rasyonel aklı örter. Alaycı ve kırıcı olabilir. Yay burcu pek çok romancı ve edebiyatçı verir.

Merkür yay da çok güldürü ustası kazandırır. Aklına her geleni söyleme tehlikesi vardır. Merkür Koç ta olduğu gibi burada da spontane ve direkt söz söyleme yeteneği olabilir. Sezgi güçleri fazladır. Bazı sözleri kehanetten farksızdır. Ani kararlar ve değişikliklerden kaçınılması gerekir.

Merkür Oğlak ta pragmatik ve somuttur. Öz disiplinli, sıkıcı, metodik, sistematik ve temkinlidir. Statü ve mevki perest, olmak , maddi ihtirasları yüksek, Toplumu inandırma gücü yüksek olduğundan insanları hipnoz etme ve tesiri altında bırakma görülebilir. Oğlak toplum burcu olduğundan topluma nüfuz etme çok görülür. Ayrıca karamsar, depresif, katı, kontrolcü, kuşkucu, kindar, had bildiren yapılar görülebilir.

Merkür Kova da aklı temsil eder, ve burada da rahat sayılır. Geleneksel olmaktan çok akılcı ve sıra dışıdır. Kendine özgü, marjinal, buluş yapan bir kişi ortaya çıkabilir. Algı ve düşünceler çok hızlıdır ancak bu yerleşim gölge yönüyle kişiyi küstah, ukala, kibirli özellikler de getirebilir.

Merkür balık burcuyla pek anlaşamaz, ancak yaratma gücünü ve düş gücünü de yükseltir. Metaforik, gerçek dışı , zamanın çok ötesinde ya da fantastik bir düşünme tarzı vardır. Düşünceleri sembollerle ifade eder, sezgisel düşünür. Kendini zaman zaman sürgünde hissedebilir. Ayrıntılı ve analitik düşünmekte çok zorlanabilir. Düşünceleri sürekli hayaller ve özlemlerden etkilendiği için gündelik hayata kendini adapte etmek, iş hayatı, sosyal hayatta zorlanmalar algısal problemler çok gözlenir. Gerçek ile hayal arasında bocalama verir. Sinema ve beyaz perde tam onlara göredir.

Enerjiniz Daim Şifanız Bol Olsun

Gamze Hamuluoglu

5/5 - (3 votes)

Gamze Hamuluoğlu

İstanbul Bakırköy 1985 yılında Doğdum. İstanbul Bahçelievler de ilkokul ve ortaokuldan mezun oldum ve Zeytinburnu İMKB meslek lisesi grafik tasarım bölümünden mezun olup bir çok iş ve mesleki yönden çalışıp online eğitimlerde kendi mesleğim dışında eğitimler yer alıp uluslararası sertifikalarım bulunmaktadır.

Bioenerji, Astroloji, karma , bilinçaltı , psikoloji gibi eğitimleri hayatıma dahil ederek değişim dönüşüm döngümde yolumu keşfettim.
Astrolog Rezzan kirazdan eğitim alarak profesyonel astrolog kariyerime 7 yıldır devam etmekteyim.

2021 yılında Benden sonra, 2023 yılında Evrenin şifası kitabımı tüm Gelirlerini sokak hayvanlarına yardım amaçlı çıkardım.

2020-2022 Yılları arasında Karma Astrolog olarak, Mekan Enerjisi, Bilinçaltı Eksik elementine göre Doğal taş vb konuları sundum.

Kanal D Özlem yıldız
Beyaz Tv Ebru Destan
inci sözcük ayrıca yerel kanallarında Röportaj programlarda yer aldım.

Astroloji Benim hayatımda değişim döngümde karşıma çıkan gerçeklerimle dönüşmeme sebep olan ilim oldu. Kendimi , yolumu hayatımda yapmam gerekenleri öğrenmeme ve bu dalda yürümem gerektiğini gösterdi.

Astrolojiyi seviyorum insanlara fayda sağlamak ,farkındalık yaratmak, ve onlara bilgilerimle bütünümü oluşturmak yolumu anlamlı kılan Yegane Temelimdir.

Kalbine inanan şifalanmayı niyet eden herkesle yollarımızın kesileceğine inanıyor ve güveniyorum .

Hiç bir şey tesadüf değildir

Sevgi Saygılarımla

Haber Oku
Tidings Globe