Bill Gates'in Yeni Kitabı Yakında Çıkıyor! Bill Gates Bir Sonraki Pandemi Nasıl Önlenir? Kitabı!
Bill Gates'in Yeni Kitabı Yakında Çıkıyor! Bill Gates Bir Sonraki Pandemi Nasıl Önlenir? Kitabı!
/

Bill Gates’in Yeni Kitabı Yakında Çıkıyor! Bill Gates’ten Bir Sonraki Pandemi Nasıl Önlenir Kitabı!

2 mins read

Dünyaca milyarder iş adamı Microsoft’un kurucusu ve Bill&Melinda Vakfı’nın yöneticisi Bill Gates salgını konu edindiği yeni kitabını çıkarmaya hazırlanıyor. Dünyaca ünlü hayırsever iş adamı Bill Gates yeni kitabında salgın hastalıklar ve geleceğimizde salgın hastalıkları önlemek gibi çeşitli konulara değiniyor. Bill Gates’in yeni kitabının adı ise “Bir Sonraki Pandemi Nasıl Önlenir?” olarak duyuruldu.

Bill Gates yeni kitabı “Bir Sonraki Pandemi Nasıl Önlenir?” hakkında kendi blog sayfasından aşağıda yer verdiğimiz yazıyı yayınladı:

“COVID-19’un son salgın olabileceğine inanıyorum.

Hala COVID’i kontrol altına almaya çalışırken buna inanmanın zor olabileceğini biliyorum. Son iki yıl dünya çapında inanılmaz miktarda sıkıntıya neden oldu ve pek çok insanın yaşadığı sefalete katlandığınızda iyimser hissetmek kolay değil. Ancak ne zaman COVID’in yarattığı ıstırabı görsem – en son ölü sayısı hakkında her okuduğumda ya da işini kaybeden ya da kapalı bir okulun yanından geçen birini duyduğumda – düşünmeden edemiyorum.

Bu uzun zamandır düşündüğüm bir şey ve COVID, dünyanın pandemileri insanlık için bir tehdit olarak ortadan kaldırmaya öncelik vermesi gerektiğini daha da netleştirdi. Salgının ilk günlerinden beri COVID’i takip ediyorum, Gates Vakfı’nın içinden ve dışından, daha adil bir müdahaleyi savunan ve on yıllardır bulaşıcı hastalıklarla mücadele eden uzmanlarla çalışıyorum. Bu süreçte hem bu pandemi hem de bir sonrakini nasıl durduracağımız hakkında çok şey öğrendim ve duyduklarımı insanlarla paylaşmak istiyorum. Bu yüzden, kimsenin bir daha pandemiye maruz kalmamasını nasıl sağlayabileceğimiz hakkında bir kitap yazmaya başladım.

Kitabın adı Bir Sonraki Pandemi Nasıl Önlenir? 3 Mayıs 2022’de okuyabilirsiniz ve ABD’de Knopf ve uluslararası alanda Penguin Random House tarafından yayınlanmaktadır.

Bill Gates – Bir Sonraki Pandemi Nasıl Önlenir?

Kitapta, yalnızca gelecekteki pandemileri durdurmak için değil, aynı zamanda bu süreçte dünyadaki herkes için daha iyi sağlık hizmeti sağlamak için atabileceğimiz belirli adımları ortaya koyuyorum. Bu salgından öğrenebileceğimiz dersleri, hayat kurtarmak için ihtiyaç duyduğumuz yenilikleri ve patojenleri erken ve adil bir şekilde durdurmak için ihtiyaç duyduğumuz yeni araçları özetliyorum. Ayrıca Anthony Fauci ve Tedros Adhanom Ghebreyesus gibi halk sağlığı liderleriyle yaptığım düzenli görüşmelerden, gelgiti engelleyen aşılara ilişkin görüşlerimden ve komplo teorilerine konu olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatıyorum.

Artık pandemi olmaması hedefi hiçbir zaman iddialı değil, ancak aşılarla yaptığımız büyük atılımlar ve solunum yolu hastalıkları hakkında edindiğimiz bilgiler de dahil olmak üzere son iki yılda kaydettiğimiz ilerleme bizi şimdiden harekete geçirdi. başarıya giden bir yol. Dünya artık pandemileri ne kadar ciddiye almamız gerektiğini anlıyor ve ivme bizden yana. Hiç kimsenin bulaşıcı bir hastalığın milyonlarca insanı öldürebileceğine veya küresel ekonomiyi durdurabileceğine ikna olmasına gerek yok. Doğru seçimleri ve yatırımları yaparsak, COVID-19’u son salgın haline getirebiliriz.”

Rate this post
Haber Oku
Tidings Globe