/

Bayram Haftası Yükselen Burçlar

2 mins read

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlıkla huzurla sevdiklerinizle birlikte bütünlük oluşturarak geçirmenizi dilerim.

Bayram haftası yükselen burçların etkileri.

Nelere dikkate alınmalı?

Koç Burcu;

Maddi konulara çok fazla odaklı olmamalısınız, Yakın çevreniz ve aile ilişkilerine para konularınızı katarsanız kırma ve kırılma olasılığınız yükselecektir.

Kendinizi güvende hissetmeye özen gösterin.

Boğa Burcu;

İş ve Aile konularında zorluk çekeceğiniz bir hafta olabilir. Para ve mal konularında anlaşamamazlığa dikkat! Bazı kayıplar verebilir ani haberler alabilirsiniz.  Bu hafta Adaleti sorgulayabilir, kendınızı suçlu hissedebilirsiniz. Akışa güvenin.

İkizler Burcu;

Bu hafta iletişimsel sorunlar yaşayabilirsiniz, sizi seven insanların farkında olmaya özen gösterin. Olmayana değil olana odaklanmanız gereken haftadasınız.

Duygu ve düşüncelerinizi düşünmeden dile getirmeyin yanlış anlaşılabilirsiniz.

Yengeç Burcu;

Anne veya anne köklerinizle ile ilgili konularınız ön planda olacağı bir haftadasınız. Beklentileriniz biraz fazla olacak, Buda sizi üzebilir yorabilir. Bu hafta kendinizle ilgilenirseniz beklentilerinizi aşağı çekmiş olursunuz.

Aslan Burcu;

Gergin, sinirli bir hafta geçirebilirsiniz mars sizi biraz yoracaktır. Egosal duygularınız ön planda olabilir. Sakın olmaya özen gösterip kimseyle polemik yaşamayın!

Başak Burcu;

Bu hafta ufak tefek kazalara dikkat ederseniz iyi olacaktır. Çevrenizin yaptığı hatalar gözünüze batabilir alınganlıklar gösterebilirsiniz. Gizli düşmanlıklara dikkat edin.

Terazi Burcu;

İzole olmanız gereken bir hafta diyebiliriz, sinsi kişilere dikkat. İş ve kariyer hayatınızda programlı olmaya özen gösterin. Kulak burun boğaz gibi Sağlık konularınıza tedbirli olun.

Akrep Burcu;

Ailevi konular gündemlerinizde olurken yolculuk yapmak isteyebilir işleriniz istediğiniz gibi yolunda gitmeyebilir. Yeni planlarınız için zamana yaymanızı tavsiye ederim. Bu süreçte sorumluluklarınıza yük bindirmeyin.

Yay Burcu;

Bu hafta Resmî konular ile beyninizi meşgul edebilirsiniz. Miras ve hukuksal işleriniz ile ilgili araştırma veya yapmanız gerekenleri planlayabilirsiniz. Evliyseniz eşiniz ailesi ile ilgili yüzleşme yaşayabilir kafanız karışabilir. Sakinliğinizi koruyun.

Oğlak Burcu;

Aile, akraba , yakın çevre ile ilgili konularınız ön planda olacaktır. İkili ilişkilerinin olumlu yönde etki edeceği bir sürece girdiniz. Olumlu düşüncelerin olursa sistem hak edişlerini verecektir. Duygu düşüncelerine dikkat etmen gereken haftadasınız.

Kova Burcu;

Bu hafta relax olacağınız bir hafta iş ve kariyer alanlarınızda güzel etkiler olacaktır. Kıskanç kişilere dikkat edin! Her şeyinizi paylaşmayın nazara gelebilirsiniz.

Saflığınıza dikkat. Ani hareketlerden kaçının.

Balık Burcu;

Bu hafta aşk sevgi ilgili konularına yoğun olabilir, sevgisini hissedeceğiniz kişileri düşünebilir anılar aklınıza gelebilir. Geçmişi kabul edip yenilik yapma zamanı. Sevdiğin kişilere duygularını anlatman sana kendini iyi hissettirecektir.

Bayram Haftanız huzurlu geçsin.

Enerjiniz Daim Şifanız Bol Olsun

Kalbine inanan şifalanmayı niyet eden herkesle yollarımızın kesileceğine inanıyor ve güveniyorum.

Hiçbir şey tesadüf değildir

Sevgi Saygılarımla

Karma Astrolog

Bilinçaltı okult şifa danışmanı.

Gamze Hamuluoglu

5/5 - (1 vote)

Gamze Hamuluoğlu

İstanbul Bakırköy 1985 yılında Doğdum. İstanbul Bahçelievler de ilkokul ve ortaokuldan mezun oldum ve Zeytinburnu İMKB meslek lisesi grafik tasarım bölümünden mezun olup bir çok iş ve mesleki yönden çalışıp online eğitimlerde kendi mesleğim dışında eğitimler yer alıp uluslararası sertifikalarım bulunmaktadır.

Bioenerji, Astroloji, karma , bilinçaltı , psikoloji gibi eğitimleri hayatıma dahil ederek değişim dönüşüm döngümde yolumu keşfettim.
Astrolog Rezzan kirazdan eğitim alarak profesyonel astrolog kariyerime 7 yıldır devam etmekteyim.

2021 yılında Benden sonra, 2023 yılında Evrenin şifası kitabımı tüm Gelirlerini sokak hayvanlarına yardım amaçlı çıkardım.

2020-2022 Yılları arasında Karma Astrolog olarak, Mekan Enerjisi, Bilinçaltı Eksik elementine göre Doğal taş vb konuları sundum.

Kanal D Özlem yıldız
Beyaz Tv Ebru Destan
inci sözcük ayrıca yerel kanallarında Röportaj programlarda yer aldım.

Astroloji Benim hayatımda değişim döngümde karşıma çıkan gerçeklerimle dönüşmeme sebep olan ilim oldu. Kendimi , yolumu hayatımda yapmam gerekenleri öğrenmeme ve bu dalda yürümem gerektiğini gösterdi.

Astrolojiyi seviyorum insanlara fayda sağlamak ,farkındalık yaratmak, ve onlara bilgilerimle bütünümü oluşturmak yolumu anlamlı kılan Yegane Temelimdir.

Kalbine inanan şifalanmayı niyet eden herkesle yollarımızın kesileceğine inanıyor ve güveniyorum .

Hiç bir şey tesadüf değildir

Sevgi Saygılarımla

Haber Oku
Tidings Globe