ABD Başkanı Joe Biden Ramazan Mesajı Yayınladı
ABD Başkanı Joe Biden Ramazan Mesajı Yayınladı
//

ABD Başkanı Joe Biden Ramazan Mesajı Yayınladı

1 min read

Başkan Joe Biden, Ramazan ayının başında yazılı bir konuşma yaptı. Biden, “Oruç tutma, yenilenme, rahatlama, ibadet ve büyüme zamanı olan kutsal Ramazan ayına girerken Amerika ve dünyanın dört bir yanındaki Müslüman topluluğa en iyi dileklerimizi iletmek için Jill’e katılıyoruz.”

Başkan Biden ayrıca geçen yıl Türkiye ve Suriye’deki depremlerin yanı sıra Pakistan’da meydana gelen sel felaketlerinden kaynaklanan ağır hasar hakkında da konuştu.

Yıkıcı depremde çok sayıda yakınını kaybeden Türkiye ve Suriye halkı; geçen yaz yaşanan sel felaketinden sonra hayatını yeniden inşa eden Pakistan halkına desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Herkesin inancını barışçıl ve açık bir şekilde yerine getirmesinin evrensel bir insan hakkı olduğuna dikkat çeken Başkan Biden, “Amerikalı ortaklarımızla birlikte Xingya Halk Cumhuriyeti’ndeki Uygurlar da dahil olmak üzere zulme uğramaya devam eden Müslümanlarla mücadele ediyoruz. ve dünyanın dört bir yanında zulüm gören diğer Müslüman topluluklar için dayanışma içinde olun.”

5/5 - (1 vote)
Haber Oku
Tidings Globe