WordPress Gönderilerinde İki Kez Görünen Öne Çıkan Görseller Nasıl Kaldırılır!

2 mins read

WordPress gönderilerinde iki kez görünen öne çıkan görselleri nasıl düzelteceğinizi öğrenmek ister misiniz?

WordPress’te yeni bir gönderi oluşturmak oldukça kolay bir işlemdir. Ancak, bazı kullanıcılar, öne çıkan görselin iki kez göründüğü bir sorunla karşılaşıyor.

Bu makalede, WordPress gönderilerinde iki kez görünen öne çıkan görselleri nasıl düzelteceğinizi göstereceğiz.

WordPress’te Öne Çıkan Görsel Neden İki Kez Görünüyor?

Kullanıcılar öne çıkan resim sekmesine bir resim eklediğinde ve aynı resmi yazı düzenleyiciye yüklediğinde, öne çıkan resimler WordPress yayınlarında iki kez görünür.

WordPress’e yeni başlayanlar için, resmi iki kez eklemek mantıklıdır, çünkü öne çıkan resim sekmesine bir resim eklediğinizde, düzenleyicideki yayın içeriğinizin hiçbir yerinde görüntülenmez.

Bunun nedeni, öne çıkan görselinizin WordPress temanız tarafından kontrol edilmesidir . Temanız, bu öne çıkan resimlerin nasıl ve nerede görüntüleneceğini belirleyecektir.

Genellikle bu resimler, ana sayfanızdaki veya blog sayfanızdaki başlığın yanında ve blog yazılarınızın başında görünür.

Temanıza bağlı olarak küçük resimler veya ana makale resimleri olarak kullanılabilirler.

Not: Öne çıkan görseller kapak görselleriyle aynı değildir. Öne çıkan görseller içeriği temsil eder ve tek sayfalarda, blog arşiv sayfalarında ve haber, dergi, blog sitelerinin ana sayfalarında görüntülenir.

Kapak resmi, genel makalenizin bir parçası olan ve blog yayınınız veya sayfanızdaki yeni bir bölüm için kullanılan geniş bir resimdir.

Daha fazla ayrıntı için, WordPress blok düzenleyicide kapak resmi ile öne çıkan resim arasındaki başlangıç ​​kılavuzumuza bakın.

Bununla birlikte, WordPress gönderilerinde iki kez görünen öne çıkan resmi nasıl hızlı bir şekilde düzelteceğinizi gösterelim.

WordPress Gönderilerinde İki Kez Görünen Öne Çıkan Resmi Düzeltme

WordPress blog gönderilerinde yinelenen öne çıkan görseli düzeltmek oldukça kolaydır. Resmin iki kez göründüğü gönderiyi açın ve gönderi düzenleyicideki resmi silin.

Resmi silmek için üzerine tıklayın, ardından açılır menüyü getirmek için üç noktayı tıklayın ve ‘Bloğu Kaldır’ı tıklayın.

Bundan sonra, değişikliklerinizi kaydetmek için ‘Güncelle’yi tıkladığınızdan emin olun.

Şimdi, gönderinizi görüntülediğinizde, öne çıkan resim yalnızca bir kez görüntülenecektir.

Rate this post
Haber Oku
Tidings Globe