TikTok Milli Güvenlik Sorunu Neden Oluyor!
TikTok Milli Güvenlik Sorunu Neden Oluyor!
/

TikTok Milli Güvenlik Sorununa Neden Oluyor!

1 min read

TikTok milli güvenlik sorunudur. Türk askerinin sahada telefon kullanmasını geçtim TikTok benzeri uygulamalar kullanması yasakalanmalıdır.

Ayrıca aklım almıyor, bu nasıl bir ciddiyetsizlik, nasıl bir amatörlük ve profesyonellikten uzak davranıştır.

TikTok‘ta gereksiz yere atış yapıp videoya çeken, operasyondan video paylaşan ve abuk subuk yayınlar yapan TSK personelleri tespit edilerek gerekli işlemler yapılmalıdır. 

Bu durum hem istihbarat hem de milli güvenlik sorununa neden olmaktadır. İnternetten kız düşürüp şov yapacağım diye sonuçları ağır olacak hareketlerde bulunmak da bir çeşit hainliktir.

Rusya – Ukrayna savaşında bu şekilde salakça yayınlar yapan ve konumları ifşa olan ne kadar asker öldü biliyor musunuz?

Kimse kusura bakmasın ama sadece kamu kurumlarındaki memurların kalitesi değil polis ve asker gibi önemli personellerin kalitesi de her geçen gün düşmektedir.

5/5 - (21 votes)

Umut Güner

Tarihçi ve siyaset bilimci. Lisans eğitiminin ardından Kocaeli Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı. Uzun yıllar muhtelif vakıf, dernek ve organizasyonlarda toplumsal, kültürel ve entelektüel faaliyetler içerisinde bulundu. Türkiye ve ABD medyasında siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler konularında yazılar yazdı. Kitap çalışmaları ve uluslararası hakemli dergilerde yayınlamış akademik makaleleri bulunmaktadır. Berkeley Institute of Politics’de direktör olarak çalışmaktadır. Ortaçağ Tarihi, Sosyal ve Siyasî Organizasyonlar, Devlet, Siyaset ve İktidar Felsefesi ile Politik Kuramlar alanlarında akademik ihtisas çalışmaları yürütmektedir.

Haber Oku
Tidings Globe