Kadir Timista - KTM Records Company
Kadir Timista - KTM Records Company

Kadir Timista – KTM Records Company

1 min read

Dijitalleşme ve yeni müzik tarzlarının ortaya çıkması ile birlikte özellikle rap müzik gençler arasındaki popülerliğini koruyor. Kadir Timista henüz 24 yaşında ve bu genç yaşına birçok başarıyı sığdırmış bulunuyor.

Hem müziğe hem de fotoğrafçılığa ilgisi bulunan Kadir Timista, kendi müzik stüdyosunda başarılı çalışmalara imza atıyor. Genç müzisyen özellikle rap müzik alanında hem söz yazarlığı hem de beste yapıyor. 2014 yılından beri söz yazan ve yazdığı çalışmalar birçok önemli isim tarafından son derece beğeni toplayan Kadir Timista, KTM Records Company adlı şirketi bünyesinde çalışmalarını yürütüyor.
Ayrıca 2016 yılından bu yana grafik tasarım sanatı ile de uğraşan genç sanatçı, dijital dünyanın tüm yeniliklerini kendi bünyesinde toplamış görünüyor. Kadir Timista, fotoğrafçılığa olan tutkusunu da ileride açmayı düşündüğü bir sergi ile taçlandırmayı planlıyor.

Kadir Timista, sanata ve rap müziğe dair açıklamalarında başarının sevmekten başladığını ifade ediyor. ‘’Her şey bu zorlu yolculukta işini sevmek ile başlıyor. Ben de çocukluk yıllarımdan bu yana hem resme hem müziğe meraklı bir bireydim. Bu yeteneklerim ailem ve öğretmenlerim tarafından keşfedilince sanat dünyasında yoluma devam etmeye karar verdim.’’ Diyor.

Her meslekte olduğu gibi sanat dünyasında da çeşitli zorlukların olduğunu belirten Kadir Timista, ‘’Bu zorlu yolculukta sabırlı olmak ve çok çalışmak gerekiyor. Elbette yetenekte çok önemli. Fakat yetenek kadar aynı zamanda çalışmakta paralel olarak başarıyı beraberinde getiriyor. Az çok demeden yaz kış demeden sürekli olarak azimle ilerlemek gerekiyor.’’ İfadelerini kullanıyor.

Genç sanatçılara da önerilerde bulunan Kadir Timista, araştırmanın ve okumanın faydalarına değiniyor. ‘’Okuma alışkanlığı, kelime dağarcığının fazla olması söz yazarken ve kendini ifade ederken önemli katkılar sağlıyor. Hangi tarzda olursa olsun genç sanatçıların mutlaka okumaları gerekiyor. Öte yandan dünya üzerinde kendi yaptıkları çalışmalarla ilgili faaliyet yürüten diğer isimleri takip etmekte çok önemli.’’ Sözleri ile ilerlemenin ip uçlarını veriyor.
Uğur Akbaba – Ak Production (Kamera Kurgu)

Rate this post
Haber Oku
Tidings Globe