Joe Biden
Joe Biden
//

Joe Biden kanser mi oldu? ABD Başkanı Biden’ın kanser mesajına beyaz saraydan açıklama geldi!

1 min read

Beyaz Saray, katıldığı bir etkinlikte kansere yakalandığını söyleyen ABD Başkanı Joe Biden’ın açıklamalarına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Biden’ın göreve başlamadan önce geçirdiği cilt kanserine işaret ettiği belirtildi.

ABD Başkanı Joe Biden’ın katıldığı bir etkinlikte kanser olduğunu söylemesinin ardından Beyaz Saray, Biden’ın bu açıklamalardaki niyetinin göreve başlamadan önce yaşadığı cilt kanseri olduğunu söyledi.

Massachusetts’teki bir etkinlikte konuşan Biden, fosil yakıtlara atıfta bulunarak, “Ben ve birçok insan bu nedenle kansere sahibiz ve memleketim Delaware, ülkedeki en yüksek kanser oranına sahip.” Açıklama kafa karışıklığı yarattı.

Beyaz Saray’ın Açıklamaları

Sosyal medyada birçok kişi “Biden kanser mi?” Beyaz Saray sözcü yardımcılarından Andrew Bates, Twitter hesabından soruya açıklık getirdi.

AA’ya göre; Bates, Biden’ın göreve başlamadan önce sözlerinin cilt kanserine işaret ettiğini söyleyerek, Biden’ın Kasım ayında yayınladığı sağlık raporunda kanser olduğuna dair bilgiler içerdiğini hatırlattı.

Biden’ın açıklamaları birçok yankı uyandırdı. Beyaz Saray, Biden’ın göreve başlamadan önce aldığı cilt kanseri tedavisine atıfta bulunduğunu söyledi.

Beyaz Saray yetkilisi Andrew Bates, Biden’ın göreve başlamadan önce cilt kanseri tedavisi gördüğünü belirttiğini ve geçmiş zaman yerine şimdiki zamanı kullanmayı tercih ettiğini söyledi.

Rate this post
Haber Oku
Tidings Globe