Green Card başvuruları ne zaman bitiyor?
Green Card başvuruları ne zaman bitiyor?
/

Green Card başvuruları ne zaman bitiyor? ABD Green Card çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?

1 min read

Green Card başvuru sonucu ne zaman açıklanacak? 2022, her yıl düzenlenen ABD yeşil kart başvurusuna devam ediyor. Başvuru yapan vatandaşlar sonuçları beklerken, başvurmayanlar son başvuru tarihini bekliyor. ABD yeşil kart çekiliş takvimi açıklanırken, sonuç tarihi de açıklandı. Peki, yeşil kart başvurusu ne zaman bitiyor? 2022 ABD yeşil kart çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Ayrıntılar burada.

Green Card başvurusu ne zaman sona erer? 2024 yeşil kart çekilişi için başvurular 5 Ekim’de başladı. Yeşil kart başvuru süreci devam ederken gözler çekiliş tarihine çevrilecek. Yazımızda uygulama ve çizim sürecini ele aldık. Peki, yeşil kart başvurusu ne zaman bitiyor? 2022 ABD yeşil kart çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte cevap.

Green Card başvurusu ne zaman sona eriyor?

Green Card başvuruları 5 Ekim’de başladı ve 8 Kasım 2022’de sona erecek. Başvurular https://dvprogram.state.gov adresinden yapılacaktır. Onay numarası/onay numarası başvuru sonrasında saklanmalıdır.

Yeşil kart sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 yeşil kart çekiliş takvimine göre, çekiliş sonuçları Türkiye saati ile 6 Mayıs 2023 saat 19:00’da açıklanacak.

Mülakat ne zaman başlıyor?

Green card çekilişi kazananları için mülakatlar 1 Ekim 2023 ile 30 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek. Bu tarihe kadar vize almamış olanlar bu fırsatı kaybedeceklerdir.

Yeşil Kart Başvuru Koşulları

ABD hükümeti her yıl yeşil kart çekilişine hak kazanan ülkelerin bir listesini yayınlar. Türkiye şu anda uygun ülkelerden biridir.

Yeşil kart başvurusu yapabilmek için en az lise mezunu olmanız veya son 5 yılın en az 2 yılında uzmanlık gerektiren bir alanda çalışmış olmanız gerekir.

5/5 - (2 votes)
Haber Oku
Tidings Globe