ABD'den Türkiye'deki vizedeki gecikmelerle ilgili açıklama geldi!
ABD'den Türkiye'deki vizedeki gecikmelerle ilgili açıklama geldi!
/

ABD’den Türkiye’de yaşanan vize gecikmeleri ile ilgili açıklama geldi!

1 min read

ABD Dışişleri Bakanlığı‘ndan bir yetkili, isminin açıklanmaması koşuluyla, COVID-19 salgınının dünya genelinde ABD vize işlemlerinde gecikmelere neden olduğunu ve Türkiye’ye vize süresini kısaltmak için çalıştıklarını söyledi. Mümkün olan en kısa sürede diğer ülkelerle eşit olun.

ABD, Türkiye’den turist ağırlıyor ve Türk turist sayısının her yıl arttığını görmekten memnuniyet duyuyoruz. Artan vize talebini karşılamak için çok çalışıyoruz.” bu cümleyi kullandı.

ABD Ankara Büyükelçiliği başvuruları Eylül’den sonra kabul edecek
Yetkili, 2021’den beri dünya genelinde vize süreçleri için bekleme sürelerini azaltmak için çalıştıklarını ve belirli vize kategorileri için görüşme şartlarını kaldırdıklarını söyledi.

Yetkili, “Eylül başında Ankara’daki yeni büyükelçilik binamızın açılmasıyla birlikte başkentte düzenli göçmen olmayan vize randevuları almaya devam edeceğiz.” zaman aralığı olarak kullanın. “Yeteneklerimizi artırdık. Eğer öyleyse, randevusu için zorlayabilir. “Söylemek.

Çavuşoğlu’nun konuyla ilgili açıklamasına değinen yetkili, şunları kaydetti:

“Bu konunun ikili ilişkilerimizi sekteye uğratmasını istemiyoruz. Bakan Çavuşoğlu’nun bu konunun Türkiye’yi hayal kırıklığına uğratmasından endişe duyduğunu kabul ediyoruz. Türkiye’deki heyetimiz gecikmeleri azaltmak için çalışıyor. Yeni bina Ankara’daki vize sürecimizle ilgili” Bunun yeteneklerimizi artıracağı için mutluyuz. Türkiye’den Amerika Birleşik Devletleri’ne vize başvurularını karşılamak için yenilikçi yollar bulmaya devam edeceğiz. “

Rate this post
Haber Oku
Tidings Globe