Bruce Springsteen bütün müzik haklarını 500 milyon dolara sattı!
Bruce Springsteen bütün müzik haklarını 500 milyon dolara sattı!
/

Bruce Springsteen bütün müzik haklarını 500 milyon dolara sattı!

1 min read

Bruce Springsteen müzik haklarını Sony Music Entertainment’a yaklaşık 500 milyon dolara sattı. Anlaşma, bireysel bir sanatçının yaşamı boyunca yaptığı en büyük işlem.

The New York Times’a göre Bruce Springsteen, müzik kataloğunun haklarını Sony Music Entertainment’a 500 milyon doların üzerinde bir değere sattı . Times’a göre anlaşma, tek bir sanatçının kataloğu için şimdiye kadarki en büyük işlem olacak ve onun hem şarkıcı hem de söz yazarı olarak çalışmalarını içerecek. Satışı ilk bildiren Billboard oldu.

Tüm zamanların önde gelen rock sanatçılarından biri olan Springsteen, “Born in the USA”, “Dancing in the Dark” ve “Born to Run” gibi hit şarkılardan sorumludur. O ve onlarca yıldır birlikte oynadığı E Street Band, Rock and Roll Onur Listesi’ne girdi. Springsteen’in son albümü “Letter to You” Ekim 2020’de piyasaya sürüldü. Springsteen , Covid-19 kısıtlamalarının tam kapasite gösterileri bir yıldan fazla durdurmasının ardından Haziran ayında “Springsteen on Broadway” performanslarıyla Broadway’i yeniden açtı. CNN, yorum için Springsteen ve Sony temsilcilerine ulaştı.

Rate this post
Haber Oku
Tidings Globe