Anıl Güler kimdir? Anıl Güler biyografisi nedir? Youtuber Anıl Güler Amerika'da ne iş yapıyor?
Anıl Güler kimdir? Anıl Güler biyografisi nedir? Youtuber Anıl Güler Amerika'da ne iş yapıyor?

Anıl Güler kimdir? Anıl Güler biyografisi nedir? Youtuber Anıl Güler Amerika’da ne iş yapıyor?

1 min read

1991 yılında Tekirdağ’a bağlı Çorlu ilçesinde dünyaya gelen Anıl Güler aile kökeni olarak Samsunludur. Eğitimci bir aileden gelen Anıl Güler Amerika’ya ilk defa Work and Travel (WAT) ile seyahat etmiştir. Anıl Güler üniversite eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi’nde tamamlayarak Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezuniyetini almıştır.

Üniversite mezuniyeti sonrası Anıl Güler Kıbrıs’ta 1 yıl asteğmen olarak görev yapmıştır. Asteğmenlikten kazandığı parayı ‘çarçur’ etmemek ve daha verimli harcamak için Google aramam ekranına ‘Amerika’ya gideceğim’ yazdığını ifade ederek aracı bir firmaya ulaşmış ve Amerika’da dil okulu kaydı ile Amerika’ya gitmiştir. Anıl Güler dil okulu aracılığı ile Amerika’ya gitmiş ve daha sonra bu ülkeye yerleşmiştir. Anıl Güler Amerika’da daha sonra 2 yıllık bir MBA programına kayıt yaptırarak Amerika’da kalmaya devam etmiştir. Anıl Güler aynı zamanda şuanda Amerika’nın Los Angeles Eyaleti‘nde yaşamaktadır.

İnfluencer olarak Anıl Güler İnstagram’da içerikler üretmeye başladı. Anıl Güler sahip olduğu takipçi kitlesinin yönlendirmesiyle Youtube video sitesinde kendi şahsi Youtube kanalı kurmuştur. 29 yaşında Youtube’a giren Anıl Güler Youtube’daki videolarında Uber yaptığı sırada arabasında sohbet ettiği insanları paylaşarak önemli bir takipçi kitlesi kazanmıştır.

5/5 - (8 votes)
Haber Oku
Tidings Globe