Amerikalı muahbir ve yönetmen Brent Renaud Ukrayna'da öldürüldü! Brent Renaud kimdir? Brent Renaud biyografisi!
Amerikalı muahbir ve yönetmen Brent Renaud Ukrayna'da öldürüldü! Brent Renaud kimdir? Brent Renaud biyografisi!
///

Amerikalı gazeteci ve yönetmen Brent Renaud Ukrayna’da öldürüldü! Brent Renaud kimdir? Brent Renaud biyografisi!

1 min read

Amerikalı yazar, foto muhabiri ve ödüllü film yapımcısı Brent Renaud, bugün Kiev’in batısındaki İrpin’de Rus güçleri tarafından öldürüldü. 2019 Nieman Üyesi olan Brent Renaud, Little Rock, Arkansas’tan bir yazar, film yapımcısı ve foto muhabiridir. HBO eroin belgeseli “Dope Sick Love” ve TV dizisi “Off to War” da dahil olmak üzere kardeşi Craig ile birçok film projesinde çalıştı. Orta Amerika’daki genç mülteci krizini, Mısır’daki siyasi kargaşayı ve Afrika ve Orta Doğu’daki aşırılıkçılığa karşı savaşı ele aldı.

Brent Renaud Öldürüldü!

Brent Renaud kimdir?

Brent Renaud, Peabody ve DuPont ödüllü bir film yapımcısıdır ve son yirmi yılını kardeşi Craig ile film ve televizyon programları üreterek geçirmiştir. Renaud Kardeşler en çok dünyanın sıcak noktalarından hümanist hikayeler anlatmalarıyla tanınırlar ve projeleri Irak ve Afganistan’daki savaşları, Haiti’deki depremi, Mısır ve Libya’daki siyasi kargaşayı, Musul için mücadeleyi, Afrika’daki aşırılığı, kartel şiddetini kapsıyor. Meksika’da ve Orta Amerika’da genç mülteci krizi.

Brent Renaud Rusya

Çalışmaları, bir Peabody Ödülü, iki Columbia DuPont Ödülü, iki Overseas Press Club Ödülü, bir Edward R. Murrow Ödülü, bir IDA Ödülü, En İyi Yönetmenler için bir DGA adaylığı ve birden fazla Emmy dahil olmak üzere televizyon ve gazetecilik alanında en önemli ödüllerin çoğunu kazandı. adaylıklar. Filmleri ayrıca Entertainment Weekly, Rolling Stone, Forbes, USA Today, New York Times, Filmmaker Magazine, Los Angeles Times ve American Cinematographer’da da olumlu eleştiriler aldı. Craig ve kardeşi Brent ayrıca Little Rock Film Festivali’ni ve Arkansas Sinema Enstitüsü’nü kurdu.

Rate this post
Haber Oku
Tidings Globe