Ada Yalçın kimdir? Ada Yalçın biyografisi nedir? Ada Yalçın kaç yaşında? Youtuber Ada Yalçın kimdir? Amerika'da Bir Ada!
Ada Yalçın kimdir? Ada Yalçın biyografisi nedir? Ada Yalçın kaç yaşında? Youtuber Ada Yalçın kimdir? Amerika'da Bir Ada!

Ada Yalçın kimdir? Ada Yalçın biyografisi nedir? Ada Yalçın kaç yaşında? YouTuber Ada Yalçın kimdir? Amerika’da Bir Ada!

1 min read

Amerika’ya spor burs ile giden ve burada yeşil kart alarak yaşayan Ada Yalçın çektiği Youtube videoları ile de sosyal medyada oldukça popüler bir isim. Amerika’da yeni bir hayat kuran ve Gökhan Banabak ile evlenen Ada Yalçın başta Türkiye olmak üzere Amerika’da da ciddi bir hayran kitlesi yaratarak kendisini herkese sevdiren bir isim oldu.

Türkiye’den Amerika’ya basketbol bursu ile lise okumaya giden Ada Yalçın lise eğitiminden sonra Amerika’da üniversite ve yüksek lisans eğitimine devam etmiştir. Bir süre Atlanta’da yaşayan Ada Yalçın şuanda Los Angles’da hayatını devam ettiriyor.

Amerika macerasını en başından itibaren Youtube kanalı olan “Amerika’da Bir Ada” kanalında çektiği videolar ile takipçileri ile paylaşan Ada Yalçın sosyal medyada oldukça sevilen popüler bir gen oldu. Ada Yalçın aynı zamanda Amerika’da yaşayan önemli bir Türk influencer olaak yıldızı parlıyor.

4.8/5 - (21 votes)
Haber Oku
Tidings Globe