ABD Başkanı Joe Biden'ın Kanser Lezyonu Temizlendi
ABD Başkanı Joe Biden'ın Kanser Lezyonu Temizlendi
//

ABD Başkanı Joe Biden’ın Kanser Lezyonu Temizlendi

1 min read

Başkan Joe Biden’ın doktoru Kevin O’Connor bugün yaptığı açıklamada, Biden’ın göğsünden çıkarılan lezyonun yaygın bir cilt kanseri türü olan bazal hücreli karsinom olduğunun Şubat ayında yapılan biyopsi sonuçlarına göre doğrulandığını ve rapor edildiğini söyledi. tüm kanserli dokunun başarıyla çıkarıldığını.

Biden’ın doktoru, rutin sağlık kontrolü kapsamında dermatoloji takibinin devam edeceğini belirterek, biyopsi yapılan bölgenin iyileştiğini ve başka bir tedaviye gerek olmadığını söyledi.

Geçen ay Biden’ın doktorları, 80 yaşındaki ABD başkanının tıbbi muayeneden sonra “hizmet etmeye uygun” olduğunu belirten bir rapor yazmıştı.

Beyaz Saray tarafından yayınlanan bir mektupta O’Connor, bazal hücreli karsinom lezyonlarının yayılmadığını veya metastaz yapmadığını söyledi.

Beyaz Saray doktoru Kevin O’Connor, Biden’ın 17 Şubat’taki muayenesini “Başkan göreve mükemmel bir şekilde uygun ve istisnasız tüm sorumluluk ve yükümlülüklerini yerine getirebilecek durumda” diyerek özetledi. O’Connor, Biden’ı raporda ” Enerjik 80 yaşında bir adam”.

5/5 - (1 vote)
Haber Oku
Tidings Globe