Yay Burcunda Dolunay Etkileri
Yay Burcunda Dolunay Etkileri
/

Yay Burcunda Dolunay Etkileri

2 mins read

4 Haziran yay burcunda Dolunay oldu bu durum maddi ve manevi yönden bizleri nasıl etkiliyor olacak?

Dolunay hayatımızda bitişlerin etkisi altındadır ve içimizdeki karanlık yönlerimizi gösterir, bu durum hayatımızda bitmesi gereken rolleri önümüze sunar.

Yay burcu; Özgür, çocuksu, maceracı, agresif onaylanma duygusunu fazla hissetmek isteyen ve aceleci ruhsal hali verir. O nedenle 19 gün hayatımızda bunları yaşayabilir hissedebiliriz.

Yükselen Burçlara Göre Aldığı Etkiler

Koç Burcu;

Eğitim seminer ve hayatınız da eksik yönleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Kapalı alanlar bu hafta sizi sıkabilir, gezmek dolaşmak sosyalleşmeyi arzu edebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin!

Boğa Burcu;

Para ve finans konularla yoğun bir hafta sizi bekliyor, yeni iş teklifleri alabilirsiniz değerlendirebilirsiniz fakat kendinizi baskı altında hissedeceğiniz durumlara girmeyin.

Bu hafta hislerinize rüyalarınıza önünüze gelen mesajlara dikkat edin!

İkizler Burcu;

İkili ilişkileriniz, aşk hayatınız ve evliyseniz eviniz eşiniz düzen  ve çocuklarınız ile ilgili konularınız yoğun olacaktır.

Ani ve fevri olmamaya özen gösterin!

Yengeç Burcu;

Günlük rutinlerinizde kendiniz alanlarınız sağlığınız ile ilgili konularınız ön planda olacaktır. Bu hafta Bakımınıza özen gösterin, olumsuz gördüğünüz her şeyden uzak durmanız gereken bir haftadasınız. Duygularınızı kontrol ederseniz kazançlı çakacaksınız.

Aslan Burcu;

Aşk hayatınız ön planda olacağı bir hafta olacaktır. Özlemsel duygularınızı gözden geçirebilir eski anılarınız aklınıza gelebilir.

Beklentilerinizin değişimde olduğunu hissedebilirsiniz. Aşk sevgi arzularınızın gitmek istediğiniz bir hafta olacaktır. Çocuklarınız varsa onların konularıyla gündemleriniz yer edecektir. Akışta kalın!

Başak Burcu;

Eviniz, Aileniz ve maddi konularınız ön planda olacak. Aranızın bozuk olduğu kişiler varsa içsel olarak bunu sorgulayabilirsiniz.

Düzen değişikliği düşünebilirsiniz.

Adaletli olmaya özen gösterin, iletişimlerde daha dikkatli olursanız sakin hafta geçireceksiniz.

Terazi Burcu;

Yeni kararlar arifesindesiniz, hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir bunun peşinden gidebilirsiniz. Kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz, eviniz kardeşiniz ile ilgili sorunları kökten halletme durumuna gidebilir, kendi alanlarınızı oluşturabilirsiniz.

Akrep Burcu;

Dolunay Finans ve para konularınızla ilgili etki alanlarınızı yoğun hissedeceksiniz.

Görünmeyen ya da gizli saklı konular ile yüzleşebiliriz, maddi konularınızla planlar yapabilirsiniz. Destek beklerseniz üzüntü duyabilirsiniz bu hafta sadece kendiniz olduğunuzu kendi kendinize bir şeyler yapabileceğinizi hissedip o yüzde hareket ederseniz ilerde meyvesini yersiniz.

Sadece kendinize odaklanın.

Yay Burcu;

Burcunuzda dolunay oldu bu nedenle en çok etkilenen kişi oluyorsunuz. Hayatınızda bir çok kapanışlar yapabilirsiniz. Döngüsel olarak ilişkileriniz ve sosyal çevrenizde detoks yapmak size iyi gelecektir.

Aniliklere dikkat etmelisiniz yavaş hareket etmeye özen göstermelisiniz.

Oğlak Burcu;

Dolunay tamamen bilinçaltınızı bilinçdışı çıkarma etkisinde, Size iyi gelecek konulara odaklanmalısınız. İçsel olarak sıkılma yalnız kalma isteği olabilir.

Maddesel olarak kendinizi güvende hissetmek isterken manevi duygularınızı da unutmamalısınız. Ruh sağlığa dikkat!

Kova Burcu;

Dolunay çevrenizle ilgili etki alanlarınızda, hayatınızda size verilen değerleri tartabilir buna göre hareket edebilirsiniz.

İş kariyer odaklısınız, sevgisini hissetmediğiniz herkesi hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Yeni planlarınız size güç verecektir.

Balık Burcu;

Bı hafta iş ve para konularında yoğunlaşıp yeni iş fırsatları araştırabilirsiniz. Dönüm noktanızda gelecek yönlü daha odaklı olup eskiye ait bir şey istemeyeceksiniz .

İlişki detoksu size iyi gelecektir.

Haftanız Huzurlu Geçsin

Gamze Hamuluoglu

Karma Astrolog

Bilinçaltı Rehberi

5/5 - (1 vote)

Gamze Hamuluoğlu

İstanbul Bakırköy 1985 yılında Doğdum. İstanbul Bahçelievler de ilkokul ve ortaokuldan mezun oldum ve Zeytinburnu İMKB meslek lisesi grafik tasarım bölümünden mezun olup bir çok iş ve mesleki yönden çalışıp online eğitimlerde kendi mesleğim dışında eğitimler yer alıp uluslararası sertifikalarım bulunmaktadır.

Bioenerji, Astroloji, karma , bilinçaltı , psikoloji gibi eğitimleri hayatıma dahil ederek değişim dönüşüm döngümde yolumu keşfettim.
Astrolog Rezzan kirazdan eğitim alarak profesyonel astrolog kariyerime 7 yıldır devam etmekteyim.

2021 yılında Benden sonra, 2023 yılında Evrenin şifası kitabımı tüm Gelirlerini sokak hayvanlarına yardım amaçlı çıkardım.

2020-2022 Yılları arasında Karma Astrolog olarak, Mekan Enerjisi, Bilinçaltı Eksik elementine göre Doğal taş vb konuları sundum.

Kanal D Özlem yıldız
Beyaz Tv Ebru Destan
inci sözcük ayrıca yerel kanallarında Röportaj programlarda yer aldım.

Astroloji Benim hayatımda değişim döngümde karşıma çıkan gerçeklerimle dönüşmeme sebep olan ilim oldu. Kendimi , yolumu hayatımda yapmam gerekenleri öğrenmeme ve bu dalda yürümem gerektiğini gösterdi.

Astrolojiyi seviyorum insanlara fayda sağlamak ,farkındalık yaratmak, ve onlara bilgilerimle bütünümü oluşturmak yolumu anlamlı kılan Yegane Temelimdir.

Kalbine inanan şifalanmayı niyet eden herkesle yollarımızın kesileceğine inanıyor ve güveniyorum .

Hiç bir şey tesadüf değildir

Sevgi Saygılarımla

Haber Oku
Tidings Globe