WordPress’te Gravatarlar Nasıl Devre Dışı Bırakılır?

1 min read

Avatar, kullanıcıların çevrimiçi profillerine anında tanımlanabilir bir kişilik vermelerine olanak tanır. WordPress, Gravatarları varsayılan avatar platformu olarak kullanır. WordPress kullanıcılarının, gravatar özellikli herhangi bir web sitesinde aynı avatarın görüntülenmesine olanak tanır. Ancak bazı durumlarda WordPress sitenizde gravatarları görüntülemek istemeyebilirsiniz. Bu yazıda size WordPress’te gravatarları nasıl devre dışı bırakacağınızı göstereceğiz.

Yapmanız gereken ilk şey, WordPress sitenize giriş yapmak ve Ayarlar » Tartışma’ya gitmek . Avatarlar bölümüne ilerleyin ve ‘Avatarları Göster’ seçeneğinin yanındaki kutunun işaretini kaldırın. Ayarlarınızı kaydetmek için Değişiklikleri Kaydet düğmesine tıklamanız gerekecektir.

WordPress sitenizde Gravatar’ı başarıyla devre dışı bıraktığınız tek şey bu. Yorumlarınız kullanıcı gravatarlarını göstermeyecek. Ayrıca WordPress yönetici alanında hiçbir yerde gravatar görmeyeceksiniz. Kullanıcı gravatarları Yorumlar ve Kullanıcılar ekranında görünmeyecek, WordPress yönetici çubuğundaki gravatarınız da kaybolacaktır.

WordPress sitenizde gravatar’ı devre dışı bırakmış olsanız bile, gerekirse bunları seçerek gösterebilirsiniz. Örneğin, gravatar’ı yazar bilgi kutusunda veya sitenizin herhangi bir yerinde kullanıcı e-postasından gelen gravatar’ı görüntüleyebilirsiniz.

Rate this post
Haber Oku
Tidings Globe