//

Tuzla Piri Reis KYK Yurdu Nerede? Piri Reis KYK Yurduna Nasıl Gidilir? İstanbul Tuzla KYK Yurdu!

1 min read

İstanbul Tuzla’da bulunan Piri Reis KYK Yurdu bu sene (2023) yılında öğrenci kabulüne başladı. Oldukça büyük bir kompleks ve modern bir binaya sahip olan yurt şimdiden İstanbul’un en gözde ve popüler devlet yurdu oldu.

Tuzla Piri Reis KYK Yurdunun Tuzla’nın neresinde olduğu sıklıkla merak ediliyor. Piri Reis KYK Yurdu Tuzla’nın İstasyon mahallesinde yer almaktadır. Tuzla Marmaray İstasyonu’nun hemen yan tarafında bulunmaktadır.

Tuzla Piri Reis KYK Yurdu‘nun ulaşım alternatifleri çok fazladır. Marmaray, İETT otobüsleri ve dolmuşlar sıklıkla önünden geçmektedir. Tuzla’nın E-5 altı sahil kesiminde yer alan Piri Reis KYK Yurdu VİA PORT Alışveriş ve Tema Parkına çok yakındır.

Tuzla Piri Reis KYK Yurdu kız ve erkek öğrencilere ev sahipliği yapacaktır. Odalar yeni ve moderndir. Son teknoloji bir yurt olarak tasarlanmıştır. Piri Reis KYK Yurdu Tuzla’da bulunan Piri Reis Üniversitesi başta olmak üzere Okan Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi gibi birçok üniversite öğrencilerine konumu ile yakındır ve hizmet vermektedir.

TUZLA PİRİ REİS KYK YURDU ULAŞIM HARİTASI VE KONUMU


2.9/5 - (384 votes)

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Haber Oku
Tidings Globe