/

SATÜRN BALIK BURCUNDA, DÖNGÜSEL ETKİLER İLE HER ŞEY SU YÜZÜNDE

2 mins read

Satürn Balık Karması

Satürn, döngüsel olarak dersleri, öğretileri verirken bizi değiştirme, olgunlaştırma ve gerçekleri görmemiz niteliğinde sunumlar yapar. Hayatımızın içinde ve gündemlerimizde…

28-30 yaş arasındakiler değişim döngüsünde olacaklar! Z kuşağı olgunlaşma evresine giriyor olacaklar. 18 ile 25 yaş arasındakilerin bunalım, depresyon, beklentisizlik ve umutsuzluk olasılıkları yüksek olacaktır. Genç arkadaşlarımıza dikkat etmemiz, onlara destek vermemiz gerekiyor, çünkü Satürn Balık burcunu zorluyor olacak. İntihara teşebbüs etme etkileri gökyüzü vurguluyor olacaktır!

40-55 yaş arasındakiler için döngüsel karmalar yaşayacaklar; Geçmişte yapılan hataların ya da farkında olmadan gerçekleşen değişimlerin, dönüşümlerin karma etkileri gün yüzüne çıkacak ve kendileriyle yüzleşme esnasında duygusal etkiler gözlemlenebilir.

Satürn, Balık burcunda dünyayı değiştiriyor; Sanatın ve sanatçının sorumlulukları kendi alanlarını aşıyor olacak ve sistem onları yeniden başlama, değişim yönünde etkiliyor olacak. Destekleri değişimleri baskın olacaktır!

DÜNYA VE SATURN

Satürn ülkemizin 9. evinde olacak; bu durum kanunları, din, devlet ve yaşam felsefesini temsil eder. Zorlu bir döngünün içinde Satürn, tüm gerçekleri ortaya çıkaracak etkide olacaktır! Artık lây lây loy baktığımız günler arkada bırakılırken olayların ciddiyetini hatırlatacaktır. Yüzleşeceğimiz tüm konuları önümüze sunacaktır.

Din, tarikatlar, camiler, kiliseler, coğrafi konumlar, yapılar, geçmiş ve sorumluluklar, sanatçılar, sanatçıların kendi işlerinin dışında alacakları sorumluluklar Türkiye gündeminde yer edecek. (Birçok sahte din adamı ve tahrikatlar bitecektir.)

Çocuk hakları ve hayvan hakları ile ilgili durumlar Satürn dersleri ile ele alınacaktır.

Balık, ayrı bir zaman diliminde su ile ilgili konuları ön plana çıkaracak! Sular ile ilgili konular, barajlar, iklim, deniz, sorumluluk alınmayan her şey sistem tarafından gösterilecektir!

DERSLER VE SINAVLAR

Saldırılar, intiharlar, kaoslar, mafya, tarikatlar, din, devletler, siyasiler, sanatçılar, sular, deniz, baraj, sistemsel hatalar, cinsiyet, sanatçılar, ünlüler, idam cezaları, doğa olayları.

BİLANÇOLAR KESİLİYOR

Gerek kişisel hayatlarımızda gerekse ülke olarak bilançolar, maddi ve manevi hesapların kesileceği bir döngü diyebiliriz. Ekonomi yönünde yeni fikirler ve yenilenme zamanı olacaktır. Satürn, nerede sorumluluk alınmadıysa hepsini masaya yatıracaktır. Mayıs, Haziran, Temmuz ekonomi ve para piyasalarının daha hareketli olacağı süreçler olacaktır!

KARMANIN EFENDİSİ DOĞANIN GÜCÜ

Yıllardır yaşanan doğanın karması çözülecektir; Evren intikamını farklı şekillerde alacaktır. Sevgisizlikler, kötülükler, maddesel olan tüm konuların çözülmesi için yapılan karmaların farkındalığını yaşatacak sistem. Kişisel olarak hayatlarımızda yoğun olarak hissedilecek kaygı, çocukları olanların sistemdeki yoğunluğu ve dönüşümün etkisi herkesin hayatını alma verme dengesine göre etki edecektir. Bu süreçte cesaretli olmak, evrenin ilgisini çekecektir. Sunduğum her şeye layıksın; benim sana verdiğim değerleri ne kadar koruduğun, kolladığın, Allah’ın bizimle konuşma şekli evrenle verdiği işaretlerdir. Bunu anlayanlar, sistemi çözmüş kişilerdir. Saturn, herkese bunu öğretmeye gelecektir.

Sihir; evrende gizli ve boşluk değil, gerçekten ciddiyetle sorumlulukların farkına varıp yarınlar için doğru yolu bulmanın yolculuğuna çıkacağımız bir süreçtir.

5/5 - (1 vote)

Gamze Hamuluoğlu

İstanbul Bakırköy 1985 yılında Doğdum. İstanbul Bahçelievler de ilkokul ve ortaokuldan mezun oldum ve Zeytinburnu İMKB meslek lisesi grafik tasarım bölümünden mezun olup bir çok iş ve mesleki yönden çalışıp online eğitimlerde kendi mesleğim dışında eğitimler yer alıp uluslararası sertifikalarım bulunmaktadır.

Bioenerji, Astroloji, karma , bilinçaltı , psikoloji gibi eğitimleri hayatıma dahil ederek değişim dönüşüm döngümde yolumu keşfettim.
Astrolog Rezzan kirazdan eğitim alarak profesyonel astrolog kariyerime 7 yıldır devam etmekteyim.

2021 yılında Benden sonra, 2023 yılında Evrenin şifası kitabımı tüm Gelirlerini sokak hayvanlarına yardım amaçlı çıkardım.

2020-2022 Yılları arasında Karma Astrolog olarak, Mekan Enerjisi, Bilinçaltı Eksik elementine göre Doğal taş vb konuları sundum.

Kanal D Özlem yıldız
Beyaz Tv Ebru Destan
inci sözcük ayrıca yerel kanallarında Röportaj programlarda yer aldım.

Astroloji Benim hayatımda değişim döngümde karşıma çıkan gerçeklerimle dönüşmeme sebep olan ilim oldu. Kendimi , yolumu hayatımda yapmam gerekenleri öğrenmeme ve bu dalda yürümem gerektiğini gösterdi.

Astrolojiyi seviyorum insanlara fayda sağlamak ,farkındalık yaratmak, ve onlara bilgilerimle bütünümü oluşturmak yolumu anlamlı kılan Yegane Temelimdir.

Kalbine inanan şifalanmayı niyet eden herkesle yollarımızın kesileceğine inanıyor ve güveniyorum .

Hiç bir şey tesadüf değildir

Sevgi Saygılarımla

Haber Oku
Tidings Globe