Mehmet Güneş kimdir? Mehmet Güneş biyografisi nedir?
Mehmet Güneş kimdir? Mehmet Güneş biyografisi nedir?

Mehmet Güneş kimdir? Mehmet Güneş biyografisi nedir?

1 min read

Mehmet Güneş, 2011 Aralık ayında İngiliz Kültür Derneği tarafından onurlandırılarak derneğin sanatçılar için tahsis edilen “Sanat Geliştirme Hibeleri” kapsamında bir seyahat bursuyla ödüllendirildi. Ayrıca “Kültürel Değişim Anlaşması” çerçevesinde Ürdün ve Fas için aday gösterilerek bir bursla ödüllendirildi.

Şiirleri, İngiltere’de 2011 Haziran ayında “The World’s Poetry Archive” ve “Poetry Rivals Collection 2011- Words Everlasting” de yayınlandı. Bir şiiri Kuzey Amerika’da 1 milyon kişi tarafından okundu. 2012 Eylül ayında Avrupa İngilizce Çalışmaları Derneği’nin yılda iki kere yapılan 11.konferansında “Shakespeare Shakespeare midir?” isimli bir araştırma makalesi yayınladı.

Mehmet Güneş şu anda Türkiye’de Ankara’da Özel Ninova Uluslararası Okulu ve Çağrı Dil Okulu’nda çalışarak yerel ve uluslararası boyutta İngilizce ve Müzik eğitimi vermektedir ve geçmişte de ABD’de New York’ta “Sharp Entertainment” ta çevirmen olarak görev yapmıştır. Ayrıca Florida, Jacksonville’de bulunan kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan “the Hope at Hand, Inc.” de gönüllü olarak çalışmaktadır. Bu günlerde dünya çapında Suriye, Irak, Türkiye, Avrupa ve AB’den tüm milletlerle çalışma fırsatı sunan, ulusal ve uluslararası sanat ve kültür projelerinin yöneticisi olarak çalışmaya başlamıştır.

Rate this post
Haber Oku
Tidings Globe