Güneş Yengeç Burcunda! Bizlere Etkileri Neler Olacak?
Güneş Yengeç Burcunda! Bizlere Etkileri Neler Olacak?
/

Güneş Yengeç Burcunda! Bizlere Etkileri Neler Olacak?

3 mins read

Öncelikle Tüm yengeç burcu olanların doğum günlerini kutlarım. Sağlık huzur neşe bolluk sizlerle olsun.

Güneş seyri hayatımızdaki etkisi nasıl olacak? Öncelikle bundan bahsetmek isterim.

Yengen burcu karmada ; Hayatında mantıklı olmayı, duygularında dengede olmayı öğrenir .

Yönetici  Gezegeni; Neptün’dür Neptün ise mitolojide denizler tanrısı Poseidon’dur. Babası Satürn, annesi Ops olan Neptün, Jüpiter ve Plüton’un kardeşidir.

Güneş Yengeç Gezegeni olan Neptün

HAYATIMIZA ETKİSİ;

Güneş mevsimsel geçişleriyle beraber bizlerin hayat enerjisi de farkında olmasakta değişir. Güneş burç değiştirdiği zaman diliminde bizlerin harita etkisinde transitleri özel haritalarımıza verdiği etkide farklı şekilde ruhsal değişim yasarız. Güneş yengeç burcunda duygusal, hassas, alıngan, kırılgan ve ev hayatını seven bir etkimiz olur.

Neptün’ün verdiği etkide; Sevdiklerimize bağımlı , alışkanlıklarımızdan kopamama eşyalarımızla bağ kurma gibi duygusal kökenli rahatsızlar oluşabilir.  

Ev ve Aile hayatına daha fazla odaklı, besleme konusunda yoğun enerjiler verir.

Günü; Pazartesidir

Yöneticisi; Neptün

Gezegeni; Ay

Ay bizim karanlık alanlarımızı içimizde yaşadığımız duygu yoğunluğunu günlük rutinlerimizde dışarıya vurma etkisini taşır. Yengeç enerjisi de bizlere bu duyguları yoğun yasatır, o yüzden geçmişe bağlı anılara bağımlı, çok fazla yenilik yapamayan yenilik yapması için çok büyük durum ve konular yasaması gereken etkileri hissettirir.

Yardımsever, hayvansever, merhametli ve cömerttir.

Hassas olduğu sağlık konular;  Ciğerleri, saçları, vücutta ödem oluşması ve kara sevdaya düşme etkiler vardır.

Psikolojik rahatsızlıklarda bazı kişilerde görülebilir.

Güneş Yengeç burcunda yukarda yazdığım konuları hissedeceğiz ve duygularımızı kontrol edemeyebiliriz.

 İnanmak istediklerine inanma, kendini kandırma, aldatılma, kandırılma gibi etkiler 22 Haziran ile 22 Temmuz arası etki alanlarımızda yer edecektir.

Yükselen Burçlara Etkisi

Koç; Ektiğinizi Biçeceğiniz bir hafta olacak sizin için maddi veya manevi olarak vermiş olduğunuz bir çok şeyi geri alabilirsiniz.

Kalbinizin enerjisi kapınızı çalıyor.

Boğa; Maddi Yönden kazançlı olduğunuz bir hafta, cesaret etmeniz gereken iş fırsatları karşınıza cıkabilir, bununla beraber olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

İkizler; Sosyal ilişkileriniz bakımından görüşme yapmak istediğiniz kişilerle bir araya gelip görüşebilir uzlaşabilirsiniz.

Maddi planlarınızla ilgili adımlar olumlu sonuçlar getirecektir.

Yengeç; İlişkilerinizde Baskıcı kişilerle karşılaşabilirsiniz bu durum sızı gergin yapabilir, yeni planlar yapabilir o yönde durumun ilerlemesini sürdürmek isteyebilirsiniz. ‘Neden Olmasın’ Diyerek kafanızdaki planlara adım atabilirsiniz.

Aslan; İş konusunda enerjinizin olumlu yönde gideceği bir hafta, yeni kararlar alabilirsiniz. Ufaktan Şans oyunları oynayabilirsiniz.

Başak; Çevrenizdeki bazı kişilerin davranışlarını olumsuz görebilirsiniz eleştirisel yaklaşımlar yapabilirsiniz. Fakat unutmayın herkes sizin fikrinizi kabul edecek diye bir kaide yok. İlişkilerinizde biraz daha anlayışlı olmanızı tavsiye ederim.

Terazi; Yeni planlarınıza adım atıcaksınız, ileriye dönük güzel enerjiler sizi destekliyor. Sağlığınız gayet iyi olumlu sonuçlar elde edeceksiniz.

Akrep; ilişkilerinizde Güzel planlar huzur duyacağınız bir süreçte olacaksınız, sevineceğiniz enerjinizin Yüksek olacağı bir hafta olacaktır.

Yay; Huzurlu bir hafta sizin icin, parasal durumlarda dengeyi sağlayacaksınız destekler size güzel enerjiler getirecek.

Oğlak; Farkındalığınız yükseldiği bir haftada olabilirsiniz, konu ve durumlara daha derin bakacaksınız. Yeni kararlar alabilirsiniz.

Kova; Maddi konularda Kazançlı bir hafta olacaktır, işinizde yeni imkanlar sizinle olacaktır. Sizden destek isteyenleri geri çevirmeyin.

Balık; Beklentileriniz çok yüksek bu nedenle olumsuz bakabiliyorsunuz, farklı konularla yüz yüze gelebilirsiniz. Yeni Planlar kurabilir yenilik isteyebilirsiniz.

Enerjiniz Daim Şifanız Bol Olsun

4.9/5 - (81 votes)

Gamze Hamuluoğlu

İstanbul Bakırköy 1985 yılında Doğdum. İstanbul Bahçelievler de ilkokul ve ortaokuldan mezun oldum ve Zeytinburnu İMKB meslek lisesi grafik tasarım bölümünden mezun olup bir çok iş ve mesleki yönden çalışıp online eğitimlerde kendi mesleğim dışında eğitimler yer alıp uluslararası sertifikalarım bulunmaktadır.

Bioenerji, Astroloji, karma , bilinçaltı , psikoloji gibi eğitimleri hayatıma dahil ederek değişim dönüşüm döngümde yolumu keşfettim.
Astrolog Rezzan kirazdan eğitim alarak profesyonel astrolog kariyerime 7 yıldır devam etmekteyim.

2021 yılında Benden sonra, 2023 yılında Evrenin şifası kitabımı tüm Gelirlerini sokak hayvanlarına yardım amaçlı çıkardım.

2020-2022 Yılları arasında Karma Astrolog olarak, Mekan Enerjisi, Bilinçaltı Eksik elementine göre Doğal taş vb konuları sundum.

Kanal D Özlem yıldız
Beyaz Tv Ebru Destan
inci sözcük ayrıca yerel kanallarında Röportaj programlarda yer aldım.

Astroloji Benim hayatımda değişim döngümde karşıma çıkan gerçeklerimle dönüşmeme sebep olan ilim oldu. Kendimi , yolumu hayatımda yapmam gerekenleri öğrenmeme ve bu dalda yürümem gerektiğini gösterdi.

Astrolojiyi seviyorum insanlara fayda sağlamak ,farkındalık yaratmak, ve onlara bilgilerimle bütünümü oluşturmak yolumu anlamlı kılan Yegane Temelimdir.

Kalbine inanan şifalanmayı niyet eden herkesle yollarımızın kesileceğine inanıyor ve güveniyorum .

Hiç bir şey tesadüf değildir

Sevgi Saygılarımla

Haber Oku
Tidings Globe