Green Card Sonuçları Açıklanıyor! Green Card Sorgulama Sitesi ve Ekranı! Green Card Sonucu Öğrenme!
Green Card Sonuçları Açıklanıyor! Green Card Sorgulama Sitesi ve Ekranı! Green Card Sonucu Öğrenme!
//

Green Card Sonuçları Açıklandı! Green Card Sorgulama Sitesi ve Ekranı! Green Card Sonucu Öğrenme!

2 mins read

Green Card başvuru sonuçlarını öğrenmek isteyenlerin araştırmaları hız kazanıyor. ABD’nin DV Lottery Yeşil Kart çekilişi ile Green Card sonuçları, 6 Mayıs Cumartesi günü açıklanacak. ABD’de yaşamak ve çalışmak isteyenler, başvuru işlemlerini 5 Nisan ile 8 Kasım tarihleri arasında tamamladılar. Çekilişin ardından, ABD Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk İşleri Bürosu tarafından gerçekleştirilen sorgulama işlemleri ile Yeşil Kart başvuru sonuçları öğrenilebilecek. Adaylar, onay kodları ve kişisel bilgileri ile birlikte DV Lottery ekranı üzerinden Green Card sonuçlarını sorgulayabilecekler. İşte Green Card sonuçlarının açıklanacağı saat ve DV 2023-2024 Green Card başvuru sonucu sorgulama ekranı…

Green Card sonuçlarının açıklanması için beklenen gün geldi. Yeşil Kart sonuçları, 2023 dvprogram.state.gov internet adresinde ilan edilecek. Amerika Birleşik Devletleri (ABD) hükümeti, diğer ülkelerin vatandaşlarına tanınan çalışma ve yaşama hakkı için başvuru sürecini 5 Ekim-8 Kasım 2022 tarihleri arasında tamamlamıştı. Türkiye ve diğer ülkelerde, evlilik, çalışma ve yaşama haklarına sahip olmak isteyenler altı ay önce Yeşil Kart başvuru işlemlerini tamamlamışlardı. Green Card sonuçları, DV Lottery ekranı üzerinden açıklanacak ve katılımcılar, onay kodları ve kişisel bilgileri ile birlikte sonuçlarını öğrenebilecekler. Ardından, diğer işlemlerini tamamlamaları gerekecek. Şimdi, gözler Green Card sonucu sorgulama ekranında. Green Card başvuru sonuçları açıklandı mı? DV Lottery Yeşil Kart sonuçları ne zaman ve saat kaçta açıklanacak?

GREEN CARD SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Bu yılın Green Card başvuruları ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından 5 Ekim’de açıldı ve 8 Kasım’da sona erdi. Başvuru sonuçları ise 6 Mayıs 2023’te açıklanacak ve Türkiye saati ile 19:00’da duyurulması bekleniyor.

2024-2025 GREEN CARD BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Green Card çekilişi kazananların mülakatları, 1 Ekim 2023 ile 30 Eylül 2024 arasında gerçekleştirilecek. Ancak, bu tarihe kadar vize almayanlar şanslarını kaybedecekler.

Başvuru sahipleri, başvurularının sonucunu öğrenmek için https://dvprogram.state.gov/ sitesindeki “Katılımcı Durum Kontrolü” sayfasına girerek kendilerine verilen onay numaralarını kullanabilirler.

Eğer kurayı kazanamazsanız, gelecek yıllarda tekrar başvuru yapabilirsiniz.

GREEN CARD NASIL ALIRIM?

Amerika Birleşik Devletleri’ne gitmek isteyenler için Green Card, ömür boyu oturma ve çalışma izni sağlayan büyük bir avantajdır. Green Card çekilişlerine zamanında başvurmak, Amerika’da yaşama ve çalışma fırsatı elde etmek için önemlidir. Green Card’ın birçok avantajı vardır ve sahiplerinin eşleri ve 21 yaşından küçük çocukları da bu avantajlardan yararlanabilirler.

Green Card almak için farklı yollar vardır. Bunlardan biri, yatırım yapmak, akrabalık ilişkileri bulunan kişilerle Amerika’da yaşamak ve Amerikan vatandaşı ile evlenmektir. Ayrıca, çalışarak, sığınarak veya mülteci olarak Green Card alınabilir. Özel göçmenlik yoluyla da Green Card alınabilir. DV Lottery olarak da bilinen Green Card çekilişi her yıl düzenlenir ve bu fırsatı kaçırmamak için zamanında başvuru yapmak önemlidir.

5/5 - (15 votes)
Haber Oku
Tidings Globe