Green Card Çekiliş Başvurusu Ne Zaman Yapılır?
Green Card Çekiliş Başvurusu Ne Zaman Yapılır?
/

Green Card Çekiliş Başvurusu Ne Zaman Yapılır?

2 mins read

Yeşil Kart onun ekim ayı içinde yapılır. Çekiliş yıl tam olarak hangi tarihten itibaren ABD dış bakanlığına bağlı bir site olan bir Eylülden itibaren açıklanır. Bu nedenle web ortamında mevcut olmalar gözde bulundurulması ve başvuru son haftayamalı kalmamalı. Geç başvurular veya hediyeler için yapılan başvurular kabul edilir

Green Card çekilişi onun yıl ikinci ve en çok merak edilenlerden biridir. Yeşil Kart başvuruları Ekim ayı içinde geçerli ve bu durum onaylanması iklimi yükseltmektedir. 2020’de yeşil kart çekilişi başvurularına 2022 Ekim ayı içinde yapacakları gelecektir. Kendi site bilgilerinin duyurularını istemek için gereklidir. Bu süreci takip etmek için kişisel, cep telefonu veya tabletler dahil olmak üzere herhangi bir teknolojiyle ulaşılabilecek olmayan web sitelerinde.

Green Card Çekiliş Başvurusu Ne Zaman?

Yeşil Kart her Ekim ayında uygulanır. Piyango sonuçları, ABD Dışişleri Bakanlığı‘nın resmi web sitesi olan dvlottery.state.gov adlı bir site aracılığıyla duyurulur. 2021’de Green Card çekilişinin ne zaman yapılacağı Eylül’den Ekim’e kadar duyurulacak. Duyuru her yıl yaklaşık aynı zamanlarda yapıldığından, duyuruyu 1 Ekim’de veya daha önce kontrol etmenizi öneririz. Bu tarihten sonra veya posta yoluyla yapılan başvurular hiçbir şekilde kabul edilmeyecektir.

ABD hükümetinin resmi piyango web sitesine göre Green Card Çekilişi Eylül 2020’de yapılacak. 2021 Eylül’ünden itibaren dvlottery.state.gov sitesinde Green Card Çekilişi için başvurabilirsiniz. Programın gerisinde kalmamak ve 5 Ekim 2020’deki son başvuru tarihini kaçırmamak için bu sitedeki duyurulara çok dikkat etmelisiniz. En kısa sürede yerel postanenizi ziyaret edin veya başvurunuzu zamanında teslim ettiğinizden emin olmak için iadeli taahhütlü posta ile gönderin.

Green Card çekilişleri içinde bulunulan +2 eklenerek isimlendirilir. 2020 etkinlikler çekiliş başvuruları 7 Ekim – 10 Kasım 2020 arasında yapılmıştır. Bu çekiliş dönemi Çeşitlilik Vizesi -2022, DV-2022 çekilişleri olarak adlandırılır. Bu çekiliş talihlileri de DV-2022 talihlileri olarak isimlendirilir. 2021 yılı için çekiliş başvuruları 2021 Ekim ayında başlayacak olan bu dönem için yapılacak çekilişler DV-2023 çekilişleridir. Diyelimki onun bir sezonda kat fazla başvuru . . .

2020’den 2022’ye kadar New York eyaletinde sunulan tüm çeşitlilik vizeleri tek bir yıla dahil edilir ve sanki bir yıllıkmış gibi numaralara atanır. Örneğin, Çeşitlilik Vizesi -2022 için vize başvuruları 7-10 Ekim 2020 tarihleri ​​arasında kabul edilmiştir. Bunlara DV-2022 piyango kazananları, numara verilen diğer tüm başvuru sahiplerine DV-2022 piyango kaybedenleri denir. 2021 programı için rastgele seçilen bazı başvuru numaraları 1 Ekim 2021’de, diğerleri ise 3 Kasım 2021’de başlayacak. Bu iki seçim tarihindeki tüm piyango kazananları DV-2023 kazananları ve seçilmeyenler DV-2023 olarak adlandırılır. kaybedenler

Green Card Çekilişi (RV-2020) 3 Ekim 2017 – 7 Kasım 2020 tarihleri ​​arasında kayıt için açıktır. Bu piyangonun kazananları 17 Mayıs 2021’de rastgele bir çekilişle seçilecek ve işlemek için bir yıllık geçerlilik vizeleri verilecektir. yurtdışındaki belirlenmiş ABD konsolosluklarındaki göçmenlik başvuruları. DV-2022 başvuru sahiplerine Çeşitlilik Vizesi-2021 kazananları denir ve başvuran ancak vize almayanlar sırasıyla Çeşitlilik Vizesi -2023 kazananları olarak kabul edilir.”

Green Card Çekilişi resmi bir ABD Dışişleri Bakanlığı programıdır. Piyango, rastgele bir seçim süreci ile her yıl 55.000’e kadar göçmen vizesi veriyor. Başvuru sahipleri lise veya dengi bir eğitime sahip olmalı ve bir vatandaşlık ve İngilizce sınavını geçmelidir. Kazananlar ABD’de yaşayabilir ve çalışabilir. Green Card Çekilişi kazananları, Amerika Birleşik Devletleri’ne gelmeden önce incelenir.

5/5 - (2 votes)
Haber Oku
Tidings Globe