Cumhurbaşkanı Erdoğan Central Park'ta Yürüyüşe Çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Central Park'ta Yürüyüşe Çıktı
/

Cumhurbaşkanı Erdoğan Central Park’ta Yürüyüşe Çıktı

1 min read

Amerika Birleşik Devletleri‘ne giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temasa geçmeden önce Central Park’ta yürüyüş yaptı. Bölge halkı Erdoğan’a ilgi gösterirken birçok kişi de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektirmeye ve sohbet etmeye geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 77. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na katılmak ve özel jet “TC-TRK” ile TSİ 09:30’da çeşitli görüşmelerde bulunmak üzere ABD’nin New York şehrine geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı’nda Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu ve Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan’ın da aralarında bulunduğu yetkililer tarafından karşılandı.

Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Maliye Bakanı Nuriddin Nebati, Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Muhamed Muş, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Başkan İsmail Demir, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahreddin Alton Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın eşleşti.

5/5 - (2 votes)
Haber Oku
Tidings Globe