Biden yönetimi deniz rüzgar çiftliğini onayladı!
Biden yönetimi deniz rüzgar çiftliğini onayladı!
///

Biden yönetimi deniz rüzgar çiftliğini onayladı!

1 min read

Long Island’ın doğusundaki 12 türbinin onaylanması, Biden yönetimini temiz enerji hedeflerine yaklaştırıyor. 

Başkan Biden’in yönetimi, yenilenebilir enerji inşa etmek ve iklim değişikliğiyle mücadele etmek için daha geniş bir çabanın parçası olarak gelen New York’a güç sağlamak için büyük bir açık deniz rüzgar projesine yeşil ışık yaktı.

Federal hükümetin Çarşamba günü, Rhode Island kıyılarında bulunan bir düzine rüzgar türbini onayı , Long Island’ın doğu ucuna güç gönderecek. Hareket, ülkeyi Biden yönetiminin on yılın sonuna kadar açık deniz rüzgar enerjisinden 30 gigawatt elektrik üretme hedefine yaklaştırıyor. Atlantik’in şiddetli rüzgarlarından yararlanmak, başkanın ABD enerji sektörünü gezegeni tehlikeli bir şekilde ısıtan fosil yakıtlardan uzaklaştırma planında öne çıkıyor.

Rüzgar projesi, Danimarkalı bir enerji devi olan Orsted ve New England’da enerji sağlayan bir ABD firması olan Eversource’un ortak girişimidir. Şirketlerin, Rhode Island dışında çalışmaya devam etmek için Çevre Koruma Ajansı, ABD Ordusu Mühendisler Birliği ve diğer düzenleyicilerden hala izin almaları gerekiyor.

Demokratik yetkililer, açık deniz rüzgar genişlemesinin özellikle sendikalar için bir nimet olmasını umuyor. Orsted, mümkün olduğunda işçileri işe almak için inşaat sendikalarından oluşan bir koalisyonla birlikte çalışıyor , ancak türbinlerin kendileri Avrupa firması Siemens Gamesa tarafından denizaşırı ülkelerde yapılacak.

New England’dan Carolinas’a önerilen rüzgar çiftlikleri ile Biden yönetimi, 2025 yılına kadar en az 16 diğer ticari açık deniz rüzgar enerjisi planını gözden geçirmeyi planlıyor. kuşları vurmak ve öldürmek.

Duyuru, Biden’ın yakın zamanda geçirilen altyapı faturasını tanıtmak için ülkeyi gezdiği sırada geldi. Ancak rüzgar türbinleri kurmak, güneş panelleri kurmak ve elektrikli araçlar satın almak için büyük mali teşvikler içeren ikinci bir yasa tasarısı hala Kongre’den geçiyor.

Bu bütçe tasarısı bu ayın başlarında Meclis’ten geçti ancak Senato’da belirsiz bir gelecekle karşı karşıya.

Rate this post
Haber Oku
Tidings Globe