Biden ve Harris dönemi öncelikli politikalar nelerdir? Biden'in öncelikli girişimleri neler?
Biden ve Harris dönemi öncelikli politikalar nelerdir? Biden'in öncelikli girişimleri neler?
/

Biden ve Harris dönemi öncelikli politikalar nelerdir? Biden’in öncelikli girişimleri neler?

3 mins read

Başkan Biden, ülke yakınlaşan krizlerle boğuşurken Amerikalı ailelere cesur adımlar atacak ve acil yardım sağlayacak. Bu, COVID-19 pandemisini kontrol etmek, ekonomik yardım sağlamak, iklim değişikliğiyle mücadele etmek ve ırksal eşitlik ve medeni hakları ilerletmek için eylemlerin yanı sıra göçmenlik sistemimizi reforme etmek ve Amerika’nın dünyadaki konumunu geri yüklemek için acil eylemleri içerecektir. 


COVID-19

Başkan Biden, testleri genişleterek, okulları ve işletmeleri güvenli bir şekilde yeniden açarak ve bu virüsten en çok etkilenen topluluklara, özellikle de beyaz olmayan topluluklara yönelik bilim odaklı adımlar atarak COVID-19 krizini kontrol altına almak için hızla hareket edecek. Ve Başkan Biden, ABD nüfusunu verimli ve adil bir şekilde aşılamak için ulusal bir aşı programı başlatacak.


İklim

Başkan Biden iklim kriziyle mücadele için hızlı adımlar atacak. Bilimin taleplerini karşılamak için Başkan, ekonominin her sektöründe iklim kirliliğini azaltmak ve iklim etkilerine karşı direnci artırmak için tüm hükümet çabasını seferber ediyor. Biden Yönetimi, modern ve sürdürülebilir bir altyapı inşa etmek, adil bir temiz enerji geleceği sağlamak için iyi ücretli, sendikal işler yaratacak ve ABD’yi en geç 2050 yılına kadar ekonomi genelinde net sıfır emisyon elde etme yoluna sokacak. .


Irk Eşitliği

Ulusumuzun vaadi, her Amerikalı’nın ilerlemek için eşit şansa sahip olduğudur, ancak ısrarlı sistemik ırkçılık ve fırsat engelleri bu vaadi pek çok kişi için yalanladı. Başkan Biden, federal kurumlar, politikalar ve programlar arasında ırksal adaleti yerleştirmek için bütün bir hükümet yaklaşımıyla eşitliği gündemin merkezine koyuyor. Ve Başkan Biden, ceza adaleti reformu sağlamak, sağlık hizmetlerine erişim ve eğitimdeki eşitsizlikleri sona erdirmek, adil barınmayı güçlendirmek ve diğer eylemlerin yanı sıra Amerika’daki herkesin eşit haklara sahip olması için Kabile egemenliğine Federal saygıyı yeniden sağlamak için kapsamlı bir eşitlik gündemini ilerletmek için cesur adımlar atacak. potansiyellerini gerçekleştirme fırsatı.


ekonomi 

Başkan Biden, ekonomimizdeki eşitsizlikleri gidermek ve COVID-19 salgını sırasında mücadele edenlere yardım sağlamak için cesur adımlar atacak. Başkan ayrıca pandeminin gidişatını değiştirmek, ekonomik iyileşmeye doğru bir köprü kurmak ve ırk adaletine yatırım yapmak için Amerikan Kurtarma Planını geçirmek için Kongre ile birlikte çalışacak. Ve ekonomimizi pandemiden daha iyi bir şekilde yeniden inşa edecek ve küçük işletmeleri güçlendirerek ve geleceğin işlerine yatırım yaparak milyonlarca iş yaratacak. 


Sağlık hizmeti

Başkan Biden, Amerikalıların kaliteli ve uygun fiyatlı sağlık hizmetlerine erişimini korumak ve genişletmek için yenilenmiş bir taahhütte bulunacak. Pandeminin yarattığı sağlık hizmeti ihtiyaçlarını karşılamak, sağlık bakım maliyetlerini azaltmak ve sağlık sistemimizi gezinmek için daha az karmaşık hale getirmek için Uygun Fiyatlı Bakım Yasasını geliştirecek.


göçmenlik

Başkan Biden, uzun süredir bozuk ve kaotik göçmenlik sistemimizde reform yapacak. Başkan Biden’ın stratejisi, göçmenleri karşılayan, aileleri bir arada tutan ve ülke genelindeki insanlara -hem yeni gelen göçmenlere hem de göçmenlere izin veren adil ve düzenli bir göç sistemiyle ülkemizin daha güvenli, daha güçlü ve daha müreffeh olduğu temel öncülüne odaklanıyor. nesiller boyu burada yaşadı – ülkemize daha fazla katkıda bulunmak için. 


Amerika’nın Küresel Duruşunu Geri Yükleme

Başkan Biden, Amerika’nın dünyadaki konumunu yeniden tesis etmek, ABD ulusal güvenlik işgücünü güçlendirmek, dünya çapında demokratik ittifakları yeniden inşa etmek, Amerika’nın değerlerini ve insan haklarını savunmak ve Amerikan orta sınıfını küresel bir ekonomide başarılı olacak şekilde donatmak için adımlar atacak.

Rate this post
Haber Oku
Tidings Globe