Amerika Vizesi randevusu nasıl alınır? Kolay ABD vize randevusu alma!
Amerika Vizesi randevusu nasıl alınır? Kolay ABD vize randevusu alma!
/

Amerika Vizesi randevusu nasıl alınır? Kolay ABD vize randevusu alma!

1 min read

Amerika vizesi randevusu almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Online olarak DS-160 başvuru formunu doldurun. Bu formu doldururken, vize türüne, seyahat amacına ve seyahat tarihlerine ilişkin bilgileri girmeniz gerekecektir.
  2. Online olarak DS-160 formunu doldurduktan sonra, ücretsiz bir profil oluşturmak için https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/ adresine gidin. Ardından, size verilen kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapın.
  3. Randevu sayfasında, gerekli bilgileri girdikten sonra, size uygun olan bir randevu tarihini ve saatini seçin.
  4. Randevu tarihini seçtikten sonra, randevu onay sayfasını yazdırın ve saklayın. Randevu gününe gitmeden önce bu sayfayı yanınıza almanız gerekecektir.
  5. Randevu gününe gitmeden önce, vize başvuru ücretini ödeyin. Bu ücreti online olarak kredi kartı veya banka havalesi ile ödeyebilirsiniz.
  6. Randevu gününe geldiğinde, yanınızda bulunması gereken belgeleri hazırlayın. Bu belgeler, pasaport, DS-160 başvuru formu onay sayfası, vize başvuru ücreti dekontu ve fotoğraf gibi belgeleri içerebilir.

Randevu süreci, vize türüne, kişisel duruma ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Randevu almadan önce, vize başvurusu ile ilgili tüm gereksinimleri ve belgeleri dikkatlice okumanız önerilir.

5/5 - (1 vote)
Haber Oku
Tidings Globe