Amerika'da Emekli Olmak İçin Şehir Önerileri! ABD'de hangi şehirde yaşanılır?
Amerika'da Emekli Olmak İçin Şehir Önerileri! ABD'de hangi şehirde yaşanılır?

ABD’de hangi şehirde yaşanılır? Amerika’da Emekli Olmak İçin Şehir Önerileri!

4 mins read

Amerika’daki emeklilik toplulukları söz konusu olduğunda, size nihai mutluluğu getiren ve çalışma yıllarınızın meyvelerini toplamanıza olanak tanıyan bir yer bulmak önemlidir. Canlı bir şehir arayan aktif bir insan mısınız? Yoksa daha rahat, düşük anahtarlı bir ortam mı arıyorsunuz? Belki bir bütçeniz var ve için en mi arıyorsunuz? Mevcut verilere dayanarak ülkede emekli olmak için en iyi kasaba, şehir ve eyaletlerden bazıları içeriğimizde.

Prescott, Arizona

Açık havayı ve canlı kültürü seviyorsanız, Prescott, Arizona’da emekli olmayı düşünmelisiniz. Arizona’nın kuzeyinde bulunan bu eski maden kasabası, güney Arizona’dan daha serin bir yaz yaşar ve bunaltıcı yaz sıcaklıklarından uzak durmanıza yardımcı olur. Büyüyen bir ekonomi, zengin bir tarih ve uygun fiyatlı konut maliyetleri, burayı emeklilik için gerçek bir rakip haline getiriyor.

Venedik, Florida

Venedik, Florida’daki Meksika Körfezi’nde bulunan küçük bir emeklilik topluluğudur. Adını İtalya’nın Venedik kentinden alan bu topluluk, içinden geçen birçok kanal ve nehire sahiptir ve İtalyan rönesansından mimari etkilerle tasarlanmıştır. Sakin trafik ve düşük fiyatlar, huzurlu bir emeklilik anlamına gelir ve özellikle biraz daha yaşlı sakinler için uygundur. Parklar, plajlar, golf, tenis ve plaja yakınlık sizi meşgul edecek ve yakınlardaki Sarasota’ya yakınlık, ihtiyacınız olan her şeye sahip olduğunuz anlamına gelecektir.

Austin, Teksas

Bu büyük şehir, emekliyi meşgul ve meşgul tutmak için birçok aktivite sunuyor. Texas Üniversitesi’ne ev sahipliği yapan bu kültür merkezi, müthiş bir ekonomi, sıcak hava, birçok gönüllülük fırsatı, açık hava sanat pazarları, galeriler, müzeler, sahne sanatları tiyatroları, düşük suç oranıyla iftihar eder ve dünyanın canlı müzik başkentidir. O kadar çok şey oluyor ki, bu şehir çok fazla huzur ve sessizlik aramayan hayat dolu emekliler için çok uygun!

Beaufort, Güney Karolina

Güney Carolina, Beaufort’un şirin güney topluluğu ideal bir emeklilik noktasıdır. Bu büyüleyici eski nehir kasabası, ılıman kışlar ve sıcak yazlar boyunca bol bol golf ve balık tutma imkanı sunar. Şehirdeki askeri tesisler ekonomiyi sağlamlaştırıyor ve nüfusu çeşitlendiriyor. Beaufort büyüyen bir emeklilik topluluğuna ev sahipliği yaparken, burada da birçok aile var.

Aziz Augustine, Florida

Florida, St. Augustine’nin tarihi topluluğu, tarih meraklıları için mükemmel bir emeklilik yeridir. Yerel ekonomi turizm tarafından yönlendiriliyor, bu nedenle gönüllü olmaya ve topluluğunuzun aktif bir parçası olmaya istekliyseniz, bu şehir sizin için olabilir. Florida’nın kuzey doğu kıyısında, bu şehir eyaletteki diğer bölgelere göre daha soğuk sıcaklıklar yaşar.

Abilene, Teksas

Uygun fiyatlı bir emeklilik arıyorsanız, Abilene, Teksas’a gidin. Ulusal ortalamanın %10’dan fazla altında yaşamanın maliyetiyle, bu eski demiryolu nakliye kasabası, büyüyen bir emekli nüfus topluluğuna sahiptir. Yıl boyunca sıcak hava ve Abilene’nin yaşlı vatandaşları için mükemmel eğlence ve sosyal fırsatlar, sizi tüm yıl boyunca eğlendirecek ve iyi bir şirkette tutacaktır.

Boise, Idaho

Boise, Idaho aktif yetişkinler için harika bir emeklilik yeridir. Bisikletle ilgileniyor musunuz? Bu şehir, sıralamada yaşamak ve binmek için en iyi şehirlerden biri olarak derecelendirildi. Açık havayı seviyor musun? Dağlar kapınızın önündedir ve nehir, oradaki maceracı emekliler için beyaz su maceraları sunar. Boise şehir merkezinde birçok alışveriş, yemek yeme ve kültürel olanak da bulunmaktadır. Yürüyüş yolları ve düşük suç oranları, bu harika emeklilik şehrine adım atarken kendinizi güvende hissedeceğiniz anlamına gelir.

Myrtle Plajı, Güney Karolina

Emeklilik bölgenizde, metropol yaşamından planlı bir topluluğa kadar aradığınız ne olursa olsun, bu Güney Carolina sahilinde ihtiyacınız olan her şey var. Öne çıkan özelliklerden bazıları Grand Stand – geniş bir el değmemiş kumsal, modaya uygun alışveriş ve restoranlar, düşük yaşam maliyeti, harika tiyatro, kaliteli tıbbi bakım ve her şeyi heyecanlı tutmak için yeterli golf sahaları. Tüm bu nedenler, güneşli Myrtle Beach’teki emeklilik hayatınızı sevmenizi sağlayacak.

Palm Springs, Kaliforniya

Coachella Vadisi’nde bulunan Palm Springs, listedeki dünyanın en ünlü emeklilik topluluklarından biridir. Nefes kesen manzara ve zengin kültür, dünyanın her yerinden insanları burada emekli olmaya çekiyor. Aktif emekliler golf sahnesinin ve yakındaki Joshua Tree Ulusal Parkı’nın keyfini çıkarabilir ve herkes yılda 350 gün güneşin tadını çıkarabilir. Yine de dikkat edin – burada yazlar o kadar sıcaktır ki, klimalı kapalı mekanlara çekilmek zorunda kalacaksınız!

Salt Lake City, Utah

Utah’ın Wasatch Dağları’nda ve Büyük Tuz Gölü’nün yanında yer alan güzel Salt Lake City, emekli olmak için pitoresk bir yerdir. Aktif yetişkinler için mükemmel, bolca golf ve kış sporlarının tadını çıkarabilirsiniz. Temiz hava, gelişen ekonomi, çok sayıda gönüllülük fırsatı ve kişi başına ortalamanın üzerinde doktor oranı, bu şehri kaliteli bir emeklilik noktası yapıyor! Tuz Gölü soğuk kışlar ve sıcak, kuru yazlar yaşar, bu yüzden soğuğu sevmiyorsanız emekli olmak için bu şehri atlayın!

Rate this post
Haber Oku
Tidings Globe