ABD ve NATO Üslerine Yapılan Saldırı Türkiye'ye Zarar Vermektedir
ABD ve NATO Üslerine Yapılan Saldırı Türkiye'ye Zarar Vermektedir
//

ABD ve NATO Üslerine Yapılan Saldırı Çok Büyük Yanlıştır!

1 min read

Türkiye’de Gazze’de yaşananlara tepkili olan halkın ABD üslerine ve NATO birimlerine yönelen öfkesi büyük bir yanlışa sebep olmaktadır. ABD ile Türkiye önemli bir tarihi müttefiktir.

İsrail NATO üyesi değildir. Türkiye’deki NATO üslerine saldırmanın bir manası yok. Bunu yapanlar vatana ihanet etmektedir. Türk devleti ve ordusu NATO’nun en önemli parçasıdır.

Kalabalık içindeki sabotajcılara ve İran için çalışanlara dikkat edin. Türkiye’yi Ortadoğu ülkelerinin düştüğü bataklığa sürüklemek isteyenlere fırsat vermeyin.

Bu yapılanların Gazze’ye bir faydası olmadığı gibi Türkiye’ye de çok büyük zararları olacaktır.

5/5 - (5 votes)

Umut Güner

Tarihçi ve siyaset bilimci. Lisans eğitiminin ardından Kocaeli Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı. Uzun yıllar muhtelif vakıf, dernek ve organizasyonlarda toplumsal, kültürel ve entelektüel faaliyetler içerisinde bulundu. Türkiye ve ABD medyasında siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler konularında yazılar yazdı. Kitap çalışmaları ve uluslararası hakemli dergilerde yayınlamış akademik makaleleri bulunmaktadır. Berkeley Institute of Politics’de direktör olarak çalışmaktadır. Ortaçağ Tarihi, Sosyal ve Siyasî Organizasyonlar, Devlet, Siyaset ve İktidar Felsefesi ile Politik Kuramlar alanlarında akademik ihtisas çalışmaları yürütmektedir.

Haber Oku
Tidings Globe