//

2024 Ocak Ayının Gökyüzü Mesajı

6 mins read

Herkesin gücü yaşadıkları kadar. Kadersel değişim 2024 yılı Ocak ayında başlıyor. Kuzey Ay Düğümü ve Güney Ay Düğümü bize sunduğu akrep ve boğa transiti; Aşkı, Tutkuyu, Sıra dışı durumları, Fantezi dünyayı, ölümü, yıkmayı, ilişkilerimizi, ekonomiyi, isyanı, terörü, statü çekişmelerini, gizli düşmanlıkları, bilinçaltını, psikik enerjileri, rüyaları, mistik dünyayı, ölüm ötesi konuları da içine alır. Pluto Dönüşümün ta kendisidir. Genellikle dönüşüm dönemleri sembolik olarak bir ölümle, bir kayıpla, üzüntü, keder, ayrılık, acı ya da bunun gibi kederli bir olayla gerçekleşir. Bize kayıplar yaşatarak büyütür ve besler. Tarihi yer altı olması sebebiyle, bizi her ne kadar yeraltına götürmese de, yeraltına götürecek ruhsal bilince götürür.

Aşkı tutkuyla ve bağımlılıkla yaşayan gezegen Akrep’tir. Bağımlılığından koptuğu zaman bir kırılma noktası yaşar. Bu durum ise büyüyüp olgunlaşma devresini yaşamanın başlangıcıdır.

Ocak ayının mesajı: Her şey senin için yaratıldı ama sen her şey değilsin!

11 Ocak Oğlak burcunda yeni ay transit etkilere sahip olduğu için, aslında bir eylem olmadan da iç benliğimizde bazı kararları beraberinde getirecektir. Güneş Oğlak burcunun etkisiyle maddi bakabilmenin bedeli diyebiliriz. (Ekonomi gündemleri yoğun olacaktır.)

Egolu davranıp duygularından mı kaçtın? Sevdiğine kimliğin sebebiyle gidemedin mi? Kimin için kimden ve neyden vazgeçtin? Kimi ağlattın ve üzdün? Maddi olanakların her şey olduğunu mu düşündün? Geçmiş dönemlerde ne ektin? Hırsların mı? Aşkın mı? Sevgin mi? Değerlerin mi?

Korkularından arınmanın zamanı geldi, kalk ve silkele! Şifalanman için déjà vu yaşamaman için sınavlar var, ve senin bunu anlayabilmen için işte sana Pluto, işte sana dolunay. Bütün olumsuzlukları kendin yaşarmış gibi düşünüp kurban rolünde olman sana fayda sağlamayacaktır, bugüne kadar fayda sağlayamadığı gibi. O nedenle korkularınla yüzleşip bu dolunayın etkilerinde iyice kendini tanıman, neyi neden yaptığını sorgulaman ve kabul edip artık ruhsal yolculuğuna kalben bakmanı sağlayacak etkiler yaratacak bir GÖKYÜZÜ bizi bekliyor!

Genel sağlık olarak; Mikroplara dikkat edilmeli, eller, kollar, parmaklar, sağ kulak, omuzlar, yaka kısımları, ilgili kemikler, akciğerler, nefes, kan değerleri, lenf sistemi, ayaklar ve ayak parmakları, sol göz, hastanede, ölüm gibi konular dolunayın etkisi altında olacaktır.

Türkiye kolektif olarak etki alanlarımız; ulaşım ve trafik sistemi, postaneler, iletişim noktaları, kuzey-kuzeydoğu, öğrenciler, muhabirler, kütüphaneler, göçmenler. Yollar, köprüler, demiryolları, otomobil ve otobüsler, kara, deniz veya hava yoluyla kamu seyahat tesisleri. Gazete, dergi, radyo, televizyon, posta, telefon, internet gibi haber ya da bilgi taşıma ile yapmak zorunda tüm iletişim departmanları. Reklam, medya, edebiyat, okullar, eğitim kurulları, konuşma ve dil kuralları, komşu ülkelerle ilişkilerimizle ilgili konular gündemde yer alacak.

Kolektif bilinç, vicdan, bilimsel keşifler, şifalanma, cinsel fanteziler, herkesten sakladığımız yüzümüz, ortaya çıkmasını istemediğimiz duygularımız ve düşüncelerimiz, kabul edemediğimiz korkularımız gündemimizde dolunay etkisi ile yer alacaktır. Her ne kadar dolunay dışa dönük olmuş olsa da iç ruhumuz öz benliğimiz ile karşımıza mesajları getirecektir.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE ETKİ ALANLARI Koç Burcu; Yakın çevreler, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve kişiler, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. Olumlaması; Ben daima olumlu enerjilerle beraberim. Esması; Ya Alim 300 Her şeyi en ince noktasına kadar bilen, ilmi ezeli ve ebedi olandır.

Boğa Burcu; Gelir-gider kaynakları, iş kariyer bağlantıları, harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. Olumlaması; Ben daima bolluk ve bereket içerisindeyim. Esması; Ya Kadir 305 İstediğini yapabilen, dilediğini istediği gibi yaratmaya muktedir olandır.

İkizler Burcu; Dış görünüş ve bakım konularıyla dışarıdan nasıl göründüğünüz ve ilişkileriniz gündeminizde olacaktır. Olumlaması; Ben şimdi ve tüm zamanlarımda ilişkilerimi doğru seçiyorum. Esması; Ya Semi 180 İşitmeye konu olan her şeyi hakkıyla işiten, kullarının niyazını kabul edendir.

Yengeç Burcu; Sevdiklerinize destek almak, sağlıkla ilgili konularınız, bilinçaltı ve ruhsal konularla ilgilenmek gündeminizde olacaktır. Olumlaması; Ben daima bana hayırlı olan ilişikleri seçiyorum. Esması; Ya Basir 302 Her şeyi hakkıyla gören.

Aslan Burcu; Sosyal çevre, idealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınızla ilgili iletişimleriniz ve bağlantılarınızla ilgili konular gündeminizde olacaktır. Olumlaması; Şimdi ve tüm zamanlarımda hayatımda güzel enerjilerle beraberindeyim. Esması; Ya Aziz İzzet sahibi, mağlup edilmesi imkansız olan, her şeye galip olandır.

Başak Burcu; Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, evlilik hayatınız, anne ve baba olma ile ilgili durumlar gündeminizde olacaktır. Olumlaması; Ben şimdi ve tüm zamanlarımda huzurlu ve güven içerisindeyim. Esması; Ya Habir 406 Her şeyin dış ve iç yüzünden, açık ve gizli yönünden tam haberdar olandır.

Terazi Burcu; Eğitimleriniz, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim, danışmanlık ile ilgili konularınız gündeminizde olacak. Olumlaması; Ben şimdi ve tüm zamanlarımda hayrıma olan her şeyi kendime çekiyorum. Esması; Ya Mukaddim 184 İstediğini öne alan.

Akrep Burcu; Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. Olumlaması; Ben daima hayatımda doğru yönde ilerliyorum. Esması; Ya Mecid 228 Şanı şerefi çok üstün olan, lütuf ve keremi bol olandır.

Yay Burcu; Partner ve ilişkiler, evlilik ve işiniz ortaklıklarıyla ilgili konular gündeminizde olacaktır. Olumlaması; Ben daima dengeli ilişkiler içindeyim. Esması; Ya Melik 180 Görünen ve görünmeyen bütün mülkün sahibi mülk ve saltanatı devamlı olandır.

Oğlak Burcu; Çalışma ortamınız, işinizle ilgili genel konular, şartlarınız, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular gündeminizde olacaktır. Olumlaması; Ruhum ve bedenim sağlıkla ilerliyor. Esması; Ya Rahman 298 Esirgeyen, bağışlayan, ilahi rahmet, lütuf ve koruyuculuğu bütün mahlukatı kapsayandır. Her türlü oluşun ilk adımı bu Esma ile atılır.

Kova Burcu; İkili ilişkileriniz, sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular gündeminizde olacaktır. Olumlaması; Ben daima seviyor ve seviliyorum. Esması; Ya Mukit 275 Bilen, tayin eden, bedenlerin ve ruhların gıdasını veren, her şeyi koruyan.

Balık Burcu; Eviniz, aileniz, güvende olma hissi, duygularınız. Yaşadığınız yer veya şehir-ülke ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. Olumlaması; Ben şimdi ve tüm zamanlarımda duygularımla mantığımı dengede tutmayı seçiyorum. Esması; Ya Samed 268 Her şey ona muhtaç, fakat kendisi hiçbir şeye muhtaç olmayan.

Not: Her doğum haritası kendi öz benliğini özel nitelikleriyle beraberinde taşır. Burçlar daima %30 çıkmaktadır, bu nedenle haritalarınızın aldığı etkiyi alanlardır.

Karma Astrolog Bilinçaltı Okült Şifa Danışmanı Gamze Hamuloğlu

5/5 - (1 vote)

Gamze Hamuluoğlu

İstanbul Bakırköy 1985 yılında Doğdum. İstanbul Bahçelievler de ilkokul ve ortaokuldan mezun oldum ve Zeytinburnu İMKB meslek lisesi grafik tasarım bölümünden mezun olup bir çok iş ve mesleki yönden çalışıp online eğitimlerde kendi mesleğim dışında eğitimler yer alıp uluslararası sertifikalarım bulunmaktadır.

Bioenerji, Astroloji, karma , bilinçaltı , psikoloji gibi eğitimleri hayatıma dahil ederek değişim dönüşüm döngümde yolumu keşfettim.
Astrolog Rezzan kirazdan eğitim alarak profesyonel astrolog kariyerime 7 yıldır devam etmekteyim.

2021 yılında Benden sonra, 2023 yılında Evrenin şifası kitabımı tüm Gelirlerini sokak hayvanlarına yardım amaçlı çıkardım.

2020-2022 Yılları arasında Karma Astrolog olarak, Mekan Enerjisi, Bilinçaltı Eksik elementine göre Doğal taş vb konuları sundum.

Kanal D Özlem yıldız
Beyaz Tv Ebru Destan
inci sözcük ayrıca yerel kanallarında Röportaj programlarda yer aldım.

Astroloji Benim hayatımda değişim döngümde karşıma çıkan gerçeklerimle dönüşmeme sebep olan ilim oldu. Kendimi , yolumu hayatımda yapmam gerekenleri öğrenmeme ve bu dalda yürümem gerektiğini gösterdi.

Astrolojiyi seviyorum insanlara fayda sağlamak ,farkındalık yaratmak, ve onlara bilgilerimle bütünümü oluşturmak yolumu anlamlı kılan Yegane Temelimdir.

Kalbine inanan şifalanmayı niyet eden herkesle yollarımızın kesileceğine inanıyor ve güveniyorum .

Hiç bir şey tesadüf değildir

Sevgi Saygılarımla

Haber Oku
Tidings Globe