Zafer Işık Kimdir? Zafer Işık Biyografisi Nedir? Milletvekili Zafer Işık Olayı Nedir?
Zafer Işık Kimdir? Zafer Işık Biyografisi Nedir? Milletvekili Zafer Işık Olayı Nedir?

Zafer Işık Kimdir? Zafer Işık Biyografisi Nedir? Milletvekili Zafer Işık Olayı Nedir?

2 mins read

Meclis bütçe görüşmeleri sırasında AKP bloğu ile İYİ Parti bloğu arasında kavga çıktı. AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ü dövdü. Örs’ün kalp sağlığı sorunları var ve geçmişte onu yoğun bakıma götüren kalp krizleri geçirdi.

Meclis‘te yaşanan bu olayların ardından vatandaşlar “Zafer Işık kimdir?” “Zafer Işık nereden geldi?” sorularına yanıt aramaya başladı: Peki AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık kimdir? İşte Zafer Işık’ı merak edenler…

İYİ Parti Milletvekili Ümit Feyyaz kürsüden konuşurken AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan geldi. İYİ ve AK partiler çekişmeye devam ediyor.

Tartışma devam ederken toplantı 10 dakika ertelendi. Bu dönemde AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ü dövdü. Yaralanan Anıl hastaneye kaldırıldı.

Earls’ün kalp pili olduğu ve kavga nedeniyle ritim bozukluğu yaşadığı bildirildi. Earls’ün bir gün yoğun bakıma alınması beklenirken, kalp pilinin değiştirileceği bildirildi.

Zafer Işık Kimdir?

1972 yılında Bursa’nın Gemlik ilçesinde dünyaya gelen AKP Milletvekili Zafer Işık, 2002 yılından bu yana denizcilik, tarım ve hayvancılık sektörlerinde şirket yöneticiliği yapmakta ve 27. Dönem AKP Milletvekili’dir.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliğine 2 dönem seçilerek Meclis Başkan Vekilliği ve TOBB Genel Kurul Delegesi olarak görev yapan Zafer Işık, AKP Gemlik İlçe Öncesi Ekonomik İşler, Siyasi İşler ve Yasama Başkanı olarak görev yaptı. ve Gemlik İlçe Başkanı.

Gemlik İlim İletişim Derneği Şubesi, Gemlikspor, Gemlik Yelken Kulübü, Gemlik Belediye Spor, Gemlik Sepet Spor Kulübü ve Gemlik Artvin Halk Derneği’nde çalıştı.

AKP Bursa Genel Başkan Yardımcısı Zafer Işık, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Katipliği, Parlamentolar Arası Kosova Dostluk Grubu Başkanlığı, Gürcistan Dostluk Grubu Başkan Yardımcılığı ve TBMM Dijital Medya Komisyonu Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmektedir.

30 Ağustos 1972 Gemlik Bursa doğumlu.

İlk, orta eğitiminin ardından ve meslek lise eğitimini makina üzerine Gemlik’te tamamladı. Ardından Eskişehir’de Makine bölümünde lisansını tamamladı.

2002 yılından bu yana denizcilik ve deniz taşımacılığı sektöründe faaliyet göstermekte olup aynı zamanda hayvancılık ve zeytin üreticisi olarak tarım sektörü ile uğraşmaktadır.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasında 2 dönem Meclis Üyeliği ve Meclis Başkanvekilliği yaparak, TOBB Genel Kurul Delegesi olarak görev almıştır.

AK PARTİ’nin kuruluşundan itibaren Gemlik İlçe teşkilatında Ekonomi İşleri Başkanlığı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı ve İlçe Başkanlığı görevlerini yürütmüştür.

İlim Yayma Cemiyeti Gemlik Şubesi, Gemlikspor, Gemlik Yelken Kulübü, Gemlik Belediye Spor, Gemlik Basket Spor Kulübünde ve Gemlik Artvinliler Derneğinde çeşitli görevlerde bulunmuştur.

24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde AK PARTİ Bursa Milletvekili olarak seçildi. Aynı zamanda TBMM Tarım, Orman ve Köy İşleri Katip Üyesi ve Parlamentolararası Kosova Dostluk Grubu Başkanlığı ile Gürcistan Dostluk Grubu Başkanvekilliği ve TBMM Dijital Mecralar Komisyonu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Işık, evli ve 2 çocuk babasıdır.

5/5 - (1 vote)
Haber Oku
Tidings Globe