Serdar Dursun Adana Demirspor'da! Milli Forvet Artık Adanalı!
Serdar Dursun Adana Demirspor'da! Milli Forvet Artık Adanalı!

Serdar Dursun Adana Demirspor’da! Milli Forvet Artık Adanalı!

1 min read

Fenerbahçe’nin başarılı golcüsü ve Türk Milli Futbol Takımı’nın yıldız oyuncusu Serdar Dursun artık Adana Demirspor’lu olmaya hazır! Milli futbolcu Serdar Dursun için Fenerbahçe Spor Kulübü ve Adana Demirspor A. Ş arasında yapılan görüşmelerde sona gelindi.

Serdar Dursun, Balotelli’nin yerine Adana Demirspor’un Türk forveti olarak mavi lacivertli formayı giyecek. Serdar Dursun Adana Demirspor’lu olurken Akdeniz temsilcisinin başarılı genç defans oyuncusu Tayyip Talha Sanuç’ta Fenerbahçe forması giyecek.

Yurt içinden ve yurt dışından çok fazla talibi olan genç yetenek Tayyip Talha Sanuç’u Beşiktaş’ta çok istiyordu fakat Fenerbahçe’nin devreye girmesi ile transferin gidişatı değişti.

SERDAR DURSUN KİMDİR?

Serdar Dursun (19 Ekim 1991 doğumlu), Fenerbahçe’de forvet pozisyonunda görev yapan Türk profesyonel futbolcudur. Almanya doğumlu, Türkiye milli takımında oynuyor.

Dursun, üst düzey kariyerine 2010 yılında Hannover 96’nın yedekleriyle başladı ve ardından Eskişehirspor ile Türkiye’ye taşındı. Eskişehirspor’dan 2014 yılında Karagümrük’e transfer olmadan önce Şanlıurfaspor ve Denizlispor ile iki kısa kredisi vardı. 2016’da Greuther Fürth ve ardından 2018’de Darmstadt 98 ile Almanya’ya döndü. Dursun, 2020–21 2. Bundesliga sezonunu 27 golle tamamlayarak sezonun en golcü futbolcusu oldu.

15 Haziran 2021’de Dursun, Türk tarafı Fenerbahçe ile dördüncülük opsiyonlu üç yıllık bir anlaşma imzaladı. İlk maçına 26 Eylül’de deplasmanda 2-1 yendikleri Hatayspor maçında çıktı. Kulüp adına ilk golünü 24 Ekim’de evinde 2-1 yendikleri Alanyaspor karşısında attı. 5 Aralık’ta Çaykur Rizespor’u 4-0 yendikleri maçta hat-trick yaptı. 12 Şubat 2022’de Giresunspor’u 2-1 yendikleri maçta, maçın ikinci yarısında oyuna giren Dursun, maçın 51. dakikasında başından yaralandı ve sadece 7 dakika oynayabildi, yerine oyuna girdi. 58. dakikada Mërgim Berisha Fenerbahçe, maçta aldığı darbenin ardından elmacık kemiğinde yer değiştirmiş bir kırık oluştuğunun tespit edildiğini belirtti.

5/5 - (2 votes)
Haber Oku
Tidings Globe