Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi olayı nedir? Şarkıcı ve Model Seçil Çiftçi cinayeti nedir?
Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi olayı nedir? Şarkıcı ve Model Seçil Çiftçi cinayeti nedir?

Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi olayı nedir? Şarkıcı ve Model Seçil Çiftçi cinayeti nedir?

1 min read

Şarkıcı ve model Seçil Cifçi’nin eski sevgilisi Semih Sevgi’yi öldürdüğü iddia edildi. Şarkıcı ve model Seçil Çiftçi barışmak için gelen eski sevgilisini öldürüp babasıyla birlikte ormana gömdü. Peki Seçil Çiftçi kimdir ve Seçil Çiftçi Semih Sevgi nedir?

Seçil Çiftçi Semih Sevgi Cinayeti Nedir?

Birkaç kez çiftçinin evine gelen Sefji barışmak istedi. Celil reddetti. Kanal D Haber’in haberine göre eski sevgilisi en son eve geldiğinde bu sefer Seçil onu evine aldı. İkili konuşmaya başladı ancak konuşma uzun sürmedi. Tartışmaya dönüşen tartışmada Seçil, eski sevgilisine defalarca sert cisimle vurdu.

Sefji olay yerinde hayatını kaybederken kadın, babasından yardım istedi. Baba-kız, elleri ve ayakları bağlı halde ormana girdi.

Cesedi mantar toplayan bir aile fark ederek jandarmaya haber verdi.

Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi, sosyal medyadan yaptığı paylaşımları kamuoyuna duyurdu. Suçlarını itiraf eden Çiftçi, babasıyla birlikte tutuklandı.

Seçil Çiftçi Tokat’ta doğdu. Seçil Çiftçi İstanbul’da yaşıyor ve İstanbul Birgi Üniversitesi’nde Paramedik okuyor. Müzikle de ilgilenen Seçil Çiftçi, söylediği şarkılara klipler de çekti.

Manken ve şarkıcı Seçil Çiftçi, barışmak için kapısını defalarca çalan eski sevgilisi Semih Sevgi’yi öldürdü. Polis ve jandarma, İstanbul’un ormanlık bir bölgesinde bulunan bir erkek cesediyle ilgili soruşturma başlattı. Semih Sevgi’nin telefon trafik kayıt ve plaka tanıma sistemi ile ilgili son araştırmasına göre araştırma aynı anda 4 farklı adreste yürütüldü. Seçil Çiftçi, soruşturma ekibinin Seçil Çiftçi’nin eski sevgilisi Semih Sevgi’yi sosyal medyadan tehdit ettiğini ve kaldığı evde uyuşturucu bulunduğunu tespit etmesi üzerine gözaltına alındı.

5/5 - (1 vote)
Haber Oku
Tidings Globe