Kentucky kasırgadan sonra harabeye döndü!
Kentucky kasırgadan sonra harabeye döndü!

Kentucky kasırgadan sonra harabeye döndü!

1 min read

Kentucky kasırgası içeride 100’den fazla kişi ile bir mum fabrikası düzleşme yangın istasyonu yok ve kilometrelerce güç ve suyu keserek – gecede bir topluluk yas ve çürümeye bırakılmıştır.

Kentucky Valisi Andy Beshear, Cumartesi sabahı geç saatlerde duygusal bir basın toplantısında, kendisi ve yerel yetkililer Kentucky’nin güneybatı köşesindeki yaklaşık 10.000 kişilik toplulukta tanık oldukları yıkımın kapsamını açıklamaya çalışırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Cumartesi öğleden sonra, Beshear, “tamamen harap olan” Mayfield şehir merkezinden, 150 mil doğu-kuzeydoğudaki Bowling Green’e kadar eyalet çapındaki yıkımın kapsamını değerlendirdi.

Yetkililer, eyaleti en az dört hortumun vurduğunu tahmin ediyor. Beshear, birden fazla ilçeden kurbanlarla birlikte yüksek çift haneli bir ölüm ücreti beklediğini söyledi.

Mayfield itfaiye şefi ve EMS direktörü Jeremy Creason, mum fabrikası şantiyesindeki ekiplerin “zaman zaman, canlı kurbanlara ulaşmak ve onları çıkarmak için zayiatların üzerinden geçmek zorunda kaldıklarını ve molozların arasında yolumuza devam ederken bu zayiatları işaretlemek zorunda kaldıklarını” söyledi. . Bu sadece orada uğraştıkları şeyin bir resmi.”

Yerel yetkililer, topluluğun ana itfaiye istasyonunun kasırganın doğrudan yolunda olduğunu ve kasabanın polis arabası filosu ve bir polis karakolu ile birlikte yok edildiğini söyledi. Creason, fabrikada ve ilçe genelinde kurtarma ve kurtarmaya yardımcı olmak için 11 ambulans da dahil olmak üzere çevredeki toplulukların destek sağladığını söyledi.

Graves County Yargıcı Jesse Perry, ilçede su olmadığını ve Mayfield çevresinde kilometrelerce elektrik kesildiğini söyledi. Kentuckian’ların dualarını defalarca istedi.

Beshear, devletin kişisel koruyucu ekipman, ceset torbaları, piller ve frigorifik treyler gibi kaynakları sağlamak için tasarlanan toplu ölüm ekibinin bir parçası olarak 150 adli tabip gönderdiğini söyledi.

Rate this post
Haber Oku
Tidings Globe