About us

Get to know more about us

There is nothing wrong with your television set. Do not attempt to adjust the picture. We are controlling transmission. We will control the horizontal, we will control the vertical. We can change the focus to a soft blur or sharpen it to crystal clarity. For the next hour, sit quietly and we will control all that you see and hear. You are about to participate in a great adventure. You are about to experience the awe and mystery which reaches from the inner mind to the

Mission

Sometimes the world looks perfect, nothing to rearrange. Sometimes you just, get a feeling like you need some kind of change. No matter what the odds are this time, nothing’s going to stand in my way. This flame in my heart, and a long lost friend gives every dark street a light at the end

Columnists

Amerika Gazetesi, Amerika toplumu ve Türk toplumunun ortak hafızası olarak hizmet veren sivil ve gönüllü bir kuruluştur. Amerika Birleşik Devletleri özelinde haber, yayın ve tarihi/kültürel paylaşımlar yapmaktadır.

Türk ve Amerikan ilişkilerini, dostluğunu, iş birliğini ve tarihsel birlikteliğini geliştirmeyi amaçlayan bağımsız bir kuruluştur.

Tarihçi ve siyaset bilimci. Lisans eğitiminin ardından Kocaeli Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı. Uzun yıllar muhtelif vakıf, dernek ve organizasyonlarda toplumsal, kültürel ve entelektüel faaliyetler içerisinde bulundu. Türkiye ve ABD medyasında siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler konularında yazılar yazdı. Kitap çalışmaları ve uluslararası hakemli dergilerde yayınlamış akademik makaleleri bulunmaktadır. Berkeley Institute of Politics’de direktör olarak çalışmaktadır. Ortaçağ Tarihi, Sosyal ve Siyasî Organizasyonlar, Devlet, Siyaset ve İktidar Felsefesi ile Politik Kuramlar alanlarında akademik ihtisas çalışmaları yürütmektedir.

İstanbul Bakırköy 1985 yılında Doğdum. İstanbul Bahçelievler de ilkokul ve ortaokuldan mezun oldum ve Zeytinburnu İMKB meslek lisesi grafik tasarım bölümünden mezun olup bir çok iş ve mesleki yönden çalışıp online eğitimlerde kendi mesleğim dışında eğitimler yer alıp uluslararası sertifikalarım bulunmaktadır.

Bioenerji, Astroloji, karma , bilinçaltı , psikoloji gibi eğitimleri hayatıma dahil ederek değişim dönüşüm döngümde yolumu keşfettim.
Astrolog Rezzan kirazdan eğitim alarak profesyonel astrolog kariyerime 7 yıldır devam etmekteyim.

2021 yılında Benden sonra, 2023 yılında Evrenin şifası kitabımı tüm Gelirlerini sokak hayvanlarına yardım amaçlı çıkardım.

2020-2022 Yılları arasında Karma Astrolog olarak, Mekan Enerjisi, Bilinçaltı Eksik elementine göre Doğal taş vb konuları sundum.

Kanal D Özlem yıldız
Beyaz Tv Ebru Destan
inci sözcük ayrıca yerel kanallarında Röportaj programlarda yer aldım.

Astroloji Benim hayatımda değişim döngümde karşıma çıkan gerçeklerimle dönüşmeme sebep olan ilim oldu. Kendimi , yolumu hayatımda yapmam gerekenleri öğrenmeme ve bu dalda yürümem gerektiğini gösterdi.

Astrolojiyi seviyorum insanlara fayda sağlamak ,farkındalık yaratmak, ve onlara bilgilerimle bütünümü oluşturmak yolumu anlamlı kılan Yegane Temelimdir.

Kalbine inanan şifalanmayı niyet eden herkesle yollarımızın kesileceğine inanıyor ve güveniyorum .

Hiç bir şey tesadüf değildir

Sevgi Saygılarımla

Contact

Haber Oku
Tidings Globe